Concurs "pisi news"

S-a terminat și bataia de joc panarama concursul organizat de “pisi news” cu Asus Eee PC drept premiu.

După cum era de așteptat nu am câștigat nimic. Nici nu speram la treaba asta, deh, n-am avut timp de proxy-uri și alte tâmpenii deși resurse aș fi avut. Deja de la a doua modalitate de votare încolo nici amicii mei (ăia puțini și leneși da’ buni) au renunțat la a mai vota.

Iarăși, după cum era de așteptat, a câștigat un slogan inspirat la maxim după sloganul original Asus Eee PC. (Easy to play, Easy to fuck…). E normal. Asus a avut copywriteri inspirați.

Iarăși, după cum era de așteptat, organizatorii n-au avut nici o greață în a premia oamenii care au încercat să trișeze evident (1000+ de voturi and stuff). Aici e discutabilă decizia din cauza faptului că nu știi dacă nu cumva a vrut să-ți facă cineva un rău aducându-ți voturi din proxy-uri. Dar chiar și așa, în mod clar au existat metode extrem de bune pentru a trișa liniștit. Trăiască PPPoE-ul de la RDS. Prin urmare, tot concursul s-a decis în funcție de cine-a avut mai mult timp liber și s-a dedicat cât mai mult acțiunilor necesare pentru a câștiga concursul. Nu discut alegerea celorlalte sloganuri, gusturile nu se discută. La o adică un procent însemnat din români ascultă manele într-o veselie. E mai grav asta decât să-ți placă un slogan complet cretin (aici nu mă refer la câștigători cât la toți ăia cu sloganuri de genul “Eee o păsărică…”, “Ceee tareee eee”, etc.).

Rămâne de văzut cum va menține PC News traficul câștigat în urma concursului. Și iar, rămâne de văzut câți vor mai participa la următoarea acțiune organizată de ei având în vedere grămada de bâlbe de acum.

P.S. Am folosit “pisi news” din cauza Ralucăi care tot timpul mi-a dat senzația de “mâța blandă care zgârie rău”. No offence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *