Am stins azi lumina. Se pune ?

E mai greu în domeniul ăsta să stingi lumina chiar și o oră. Așa că ieri am stat cu laptopulețu’ în ochi și am făcut conștiincios treabă. Treaba a durat până azi dimineață pe la 3 (ora veche). Azi dimineață aveam clasa de Cisco așa că la 5:30 făceam ochi iar la 6:20 o tăiam spre Politehnică.

Orașu-i foarte fain duminica dimineață (și parcă-i mai fain când pleci undeva decât când te întorci duminica dimineață de pe la o beție :D ). E ceva să-ți ia 20 de minute traversarea Bucureștiului (Titan – Militari) și să vezi Bd-ul Unirii gol goluț.

Revenind la stinsul luminii, am revenit de la cursuri pe la ora 3 și-am pus cornu’n pernă până pe la 8. Fără TV deschis fără calculator deschis. Eh, e bine și-așa ? Sau trebuia să “make a statement” musai ieri ?

3 Comments Am stins azi lumina. Se pune ?

 1. cabral

  Asta cu “point”-ul conteaza mai putin, zic…
  Pana la urma daca am fi cu totii mai de bun simt s-ar face niste economii sanatoase, dar lenea caracteristica… ne omoara.

  Reply
 2. ipo

  Inainte sa stingi lumina si sa deschizi laptopul banuiesc ca a stat la incarcat. Deci practic ai consumat curentul pentru o ora in avans :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *