Cisco Expo Day 2

Live blogging my ass. A doua zi numai de live blogging nu mi-a ars. Dimineața de la 8 am ajuns la clasa de CCNA1 pentru că trebuia să le las subiecte de skill test. La 8:20 am aflat că avem probleme cu serverul de mail al unui client. Am tras un drum fuguța până acasă pentru că uitasem să-mi iau adaptorul USB-Serial și plecasem cu o pereche de pantofi cu noduri. M-a agățat un coleg de pe drum cu mașina după aia și am mers la clienți.

Eu am mers pentru că am suspectat că-s ceva probleme cu switch-urile. Din păcate problema n-a fost acolo, a picat un hdd SCSI. Am recuperat datele din backup, am refăcut partiția aia și am plecat spre Cisco Expo. Unde-am ajuns fix la masa de prânz. Întârziații n-au mai prins bonuri de masă în Cupolă și Champions ci in foaier. În foaier unde, când am ajuns noi, mai găseai doar câteva măsline într-o farfurie și o urmă de paste. I-am mai luat pe doi după mine și am intrat în Cupolă (stilul “telefon la ureche”, pas rapid, fără să ma uit la gigelul de la intrare). Ori din cauza gabaritului ori pur și simplu a ținut treaba, n-a zis nimeni nimic. Am halit p’acolo 2-3 bucăți de pește și niște prăjituri și am ieșit. După aia am aflat că, în foaier, au adus prăjiturile și mâncarea cu jumătate de oră mai devreme. Lumea care stătea pe afară și aștepta să-i lase să intre la Cupolă și Champions au băgat mare p’acolo, după care au intrat și în restaurant. Deh, suntem români.

După pauză am mai ajuns la o prezentare și la tombolă. Unde, pentru prima oară în 3 ani de când vin la Cisco Expo, am câștigat ceva. 1 Router Cable/DSL și un stick de memorie de 1gb.

Ziua tehnică s-a încheiat aici. După aia am tăiat-o spre casă, am mai adunat din țoale și diverse chestii și m-am cărat cu ele în garsonieră (unde m-am mutat de curând). După aia am făcut o tură de Auchan, am ajuns pe la 10 acasă, am băut o bere cu prietena și am cazut la pat. O zi plina de la un cap la celălalt.

Îmi pare extrem de rău că am ratat prezentarea lui Marian Selea. Tipul a fost extraordinar și anul trecut și am auzit de la Bogdan că a fost fenomenal și anul ăsta. Bogdan a adunat o “colecție” de citate de la el acum și o să le postez pe aici.

Până atunci o să postez poze. (Mai jos …. )

Motivul “vizitei” la muncă :
Discuție în timpul prezentarii lui Marian Selea cu Bogdan :
Tombola :
Ce fac unii la Cisco Expo:Câștigă și competiția (uitați-vă la numele companiei):


1 Comments Cisco Expo Day 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *