Cisco Expo Day 1

Din păcate n-am cablu pentru aparatul foto si nu pot să postez pozele acum. Poate găsesc mai târziu.

Minusuri anul asta :

– Party-ul nu mai e la Becker Brau ci la Garden (lângă Mariott)

– Fetele de la BDR sunt altele

Plusuri (momentan):

– Au un laptop accesibil pentru Live Blogging pe http://www.ciscobridges.ro.

– …

Poze later. Până atunci aveți și live ciscoexpo

În prima parte a zilei (până la prânz) am socializat cu diversele persoane cunoscute prezente la Cisco Expo.

La 13:30 am ajuns la prezentarea Cătălinei Lehanceanu – Wireless Campus Architectures and Technologies. Prezentare excelentă, legată de LWAPP și controllere wireless.

Acum sunt la prezentarea lui Alin David – Wireless Campus Networks Security. După asta voi ajunge la prezentarea Panduit Zone Cabling.

Poze până acum (thanks to Bogdan) :


Cisco Expo Party = Timpuri Noi

Revin acum, de acasă cu adăugiri la evenimentele de azi. În afara prezentării ținute de Cătălina Lehănceanu nu am urmărit nimic notabil. Am auzit de prezentarea la Telepresence ( Mariano O’Kon ) care cică ar fi fost excelentă (ciscobridges spune despre ea AICI ). N-am ajuns pentru că știu un lucru despre prezentările partenerilor (cele cu roșu). Se poate juca lejer Bullshit Bingo pe ele. Am ratat-o pe asta și-acum îmi pare rău. Am mai fost (după cum ziceam, la Alin David și la Zone Cabling (Panduit). După care am stat juma’ de oră în Champions și am ieșit la Party în Garden (terasa de lângă Mariott). Unde am avut surpriza/plăcerea să aflăm că ne va (în)cânta Timpuri Noi. Dacă nu erau ei, din punctul meu de vedere petrecerea era compromisă. Au cântat live (deși Artanu’ arăta ca și cum ar fi venit de la o repriză de jogging) și au răspuns și la un bis cerut de cei 20-25 de oameni care se agitau în fața scenei. Le-am mulțumit celor de la Timpuri Noi și am mai rămas la un pahar de vorbă după. La ora 8 se termina berea în terasă și la ora 11 deja se dădea evacuarea. Nasol….

Urmează ziua a 2-a. O să postez o parte din poze acum (celelalte sunt făcute cu un aparat mai bun și o să apară pe aici cel mai probabil într-un post separat). Între timp am aflat și cine face live-blogging pentru Cisco. Îl cheamă Alex Roșu și îl mai găsiți și pe http://nedefinit.blogspot.com. Cică ar fi întrebat de mine pe acolo dar nu îndeajuns de mult (am fost printre puținii care au anunțat evenimentul și blogul Bridges ). Baftă colega. :D.

Vă las în compania pozelor :7 Comments Cisco Expo Day 1

 1. Piticu21

  a … deci suntem in Romania. Nush de ce ma gandeam ca am putea face si altceva … probabil visez prea mult cand vad ce fac eu ;)

  Reply
 2. Meekuu

  L-am vazut si pe-al doilea. Inca ma uit dupa un cititor de card-uri sa pun pozele. Dacă are cineva prin zona sa-mi zica si dau o bere (momentan virtuala, diseara reala).

  Reply
 3. Alex Rosu

  He He – n-am facut live blogging singur – au scris si Dragos, Andrei, Bogdan – si azi am semnale ca vor scrie si multi dintre parteneri…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *