Clubcisco

Din pacate academia noastra nu are o imagine care sa o ajute sa atraga studenti noi. Ne-am bazat mai mult pe reclama facuta de fostii nostri studenti pana acum. Am inceput sa ne gandim ca ar fi bine sa incepem sa ne schimbam modul in care suntem prezenti pe internet si nu numai. In mod logic va trebui sa incepem cu site-ul academiei. Site-ul nu prea este primitor si nu ofera destule informatii unui potential student. Desi este o unealta destul de puternica pe partea de management a studentilor si a claselor, prima impresie este de site sarac si neingrijit. Deja am inceput sa lucram in directia asta si sa aducem in curand (speram) un nou site si o noua imagine a academiei.

Cam in aceeasi perioada cand am inceput discutiile referitoare la imaginea noastra, eu impreuna cu un alt coleg am avut o idee. Un portal care sa ofere informatii despre networking. O comunitate, sprijinita de instructori ai academiei si studenti dornici sa se implice in acest proiect, care sa se constituie intr-un punct de reper pentru toti cei care cauta stiri, articole, tutoriale sau ajutor in domeniul asta. Asadar el a cumparat domeniul, eu m-am apucat sa-l hostez si sa incep lucrul la viitorul site. Din pacate, din lipsa de timp si de ajutor din partea altor instructori am cam lasat balta proiectul. In toamna asta as vrea sa reincep lucrul la acest proiect si sa “agat” persoane dornice sa dea o mana de ajutor pro-bono dintre studentii academiei sau dintre instructori.

Ce parere aveti despre un asemenea proiect ? Cate sanse de reusita are (presupunand faptul ca voi gasi ajutorul de care am nevoie) ? Ar ajuta cu ceva aparitia unui site de acest gen ? Astept feedback…

1 Comments Clubcisco

  1. E-nigma

    orice retzelist ucenic are nevoie de o comunitate in care sa se simta ca acasa.. chiar dc e din alt oras. sa puna intrebari cand nu pricepe ceva si instructorul lui e offline (la 2 noaptea :D) sau s-a saturat de verdele binecunoscut si vrea ceva mai albastru sa citeasca.. pe cand lansarea?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *