Cum se scapă porumbelul…

Geoană :

Domnul Videanu delirează. Nu avem niciun fel de intenție să limităm drepturile electorale ale domnului Băsescu. Nu umblăm cu astfel de șiretlicuri ieftine.

După care zice că dacă se întâmplă cumva să fie condamnat într-unul din dosarele pregătite atunci nu va mai avea dreptul să candideze. Cu alte cuvinte nu schimbam constituța ci-l acuzam rapid ca să nu scape.

Mie mi-e clar că pregătesc ceva. Sunt conștienț că populața o să-l voteze din nou și tocmai asta vor să evite. De aia mă agit zilele astea pe marginea subiectului ăsta. Micul progres făcut până acum spre o Românie normală s-a dus dracului.

4 Comments Cum se scapă porumbelul…

 1. Alex

  k…deci psd-ul chiar vrea revolutie…cred ca se lasa cu linsajul catorva persoane mai scarboase: geaoana, tariceanu, paunescu

  Reply
 2. nexus

  Orice rahat ar manca unii si altii, la ora actuala opozitia (inclusiv PNL) NU are pe nimeni care sa concureze cu Basescu. Deci sunt dispusi sa faca ORICE numai sa-l scoata pe Basescu din joc si sa ramana ei linistiti la impartit “cascavalul european”.
  Poate daca nu isi da demisia pierde cateva procente din alegatori, dar daca si-o da pierde SIGUR sansa de a candida. Il salta astia ca a trecut pe rosu in intersectie si tot gasesc motiv.
  Culmea ironiei – Norica Nicolai (fara nepoata de data asta) e chemata sa vorbeasca de probleme legale/consitutionale.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *