…poate v-ați lămurit acum cum stă treaba în ceea ce privește suspendarea lui Traian Băsescu.

Avem 1 președinte suspendat, un parlament, un guvern și un președinte interimar într-o armonie perfectă și o Curte Constituțională care va valida referendumul din 19 mai. Dacă referendumul este considerat (din orice motive) invalid, parlamentul hotărăște ce se întâmplă cu președintele. Și asta votată rapid, pe genunchi, azi dimineață. Acum deja apar diverse scenarii spuse cu jumătate de gură. Că va fi invalidat din cauza neprezentarii, că va fi invalidat din cauza fraudării, că va fi invalidat din cauza unui dezastru natural (ar vrea ei). În toate cazurile, soarta președintelui va rămâne pe mâna parlamentarului obez și obtuz.

La asta se adaugă tupeul nerușinat al lui Voiculescu cu cererea de la CNSAS. Securistul Voiculescu a scos de undeva niște dovezi (neapărute până acum) prin care vrea să demonstreze că Băsescu a fost informator și a făcut poliție politică. Păi am și eu 2 întrebări :

1. De unde naiba a avut acces Voiculescu la informații la care n-a avut acces CNSAS până acum ?

2. Dacă Voiculescu a avut informații referitor la Băsescu asta nu înseamnă că mai pot exista pe undeva și alte informații referitoare la alți politicieni (și chiar referitoare la Voiculescu) pe care anumite persoane care au avut acces la dosare/informații le-a “extras” cu grijă din arhive ?

Go fuck yourself nene Felix !

Își mai amintește cineva în ce condiții a fost votată actuala Constituție acum 4 ani ( în 2003), fix cu un an înainte de alegeri ? Își amintește lumea că atunci s-a făcut TOT POSIBILUL pentru adoptarea Constituției, organizând votarea în 2 zile. Își mai amintește cineva faptul că se discuta de atunci cât de interpretabile pot fi unele chestiuni ? Că au marșat pe faza cu armata la tineri pentru ca prezența la urne să nu fie mică ? Că se vorbea (pe la colțuri, pentru că ziarele nu aveau voie să comenteze) de faptul că e o constituție făcută special pentru un PSD care se pregătește să preia puterea totală în țară. Că bombonel se pregătea să stea 5 ani ?

Este extrem de amuzantă treaba ASTA.

Din păcate pentru ei și din fericire pentru noi lucrurile n-au stat chiar așa atunci.
Acum au reintrat în cărți și de data asta lucrurile le merg mult mai bine. Au deja în mânecă un parlament, un președinte și un guvern. De partea cealaltă suntem noi, aproximativ 119-20 milioane de români câți am mai rămas în țară, mințiți la televizor, mințiți în față de către politicienii aleși ca niște anonimi, la grămadă.

Dacă vom fi atât de proști încât să acceptăm toată mascarada asta atunci ne merităm soarta. Ne vom întoarce la situația de la începutul anilor ’90 când puterea însemna FSN. Chiar mi-am pus întrebarea zilele astea dacă mai sunt chestii de furat în țara asta. Am ajuns la concluzia ca da. Noi suntem de furat. Se va fura din buzunarele noastre. Noi vom plăti ca proștii impozite pentru chestii de care nu vom beneficia niciodată. Sistem medical aprovizionat de “firme de casă”, poliție “prietenă” doar cu cei care au bani, minister al apărării care va mai cumpăra încă două găleți găurite cu miliarde de lei și tot așa. La vârf va fi liniște, noi ne vom vedea de circul nostru zilnic făcut de alde Becali, Vadim, OTV, Cârcotașii, etc. și-o s-o mai ducem în mizeria asta încă 17 ani de-acum înainte.

La mulți ani !