La multi ani…

Acum 27, chiar cam pe la ora asta, vedeam “lumina” becurilor din maternitatea Polizu. Azi vede “lumina” acest site. Sper doar ca in cadrul lui, blog sa vina de la “beer log” in loc de “weblog”. Pare mai normal :D.

De ce n-am facut treaba asta pana acum ? Well, in primul rand n-am avut timp. Asta nu inseamna ca acum am. Saptamana viitoare plec in concediu asa ca o sa incep cu o pauza. Fac treaba asta din mai multe motive. Dupa cum spunea unul din contactele de prin YM, un blog poate fi o unealta foarte puternica de comunicare. Asta presupune ca as avea ceva de comunicat. Uneori da, uneori nu. Cert este ca, atunci cand intr-adevar am ceva de comunicat, de multe ori nu am posibilitatea s-o fac public sau chiar imi pierd ideea.

Ca un scurt exemplu al motivatiei mele va voi spune povestea din spatele domeniului pe care se afla acest blog. De aproximativ 2 ani predau cursuri de CCNA in cadrul unei academii Cisco. Mi-a placut sa fac chestia asta in primul rand datorita faptului ca imi place sa cunosc oameni noi. Cu multi dintre studentii mei am ramas prieten, sunt inca in lista mea de contacte pe YM. Cu o mai mica parte din ei ies pe la bere. Impreuna cu un alt instructor am avut ideea unui site care sa adune o comunitate interesata de networking. Un portal cu stiri, forum si articole din acest domeniu. Am cumparat domeniul si inca suntem la pasul 1 (1,2 cu aproximatie). Desi inca mi se pare o idee buna si sunt oarecum motivat sa continui munca la acest site, inca nu am un minim de persoane care sa sprijine proiectul. Aici ar putea sa vina in ajutor acest site. Poate ca, prezentand proiectul si una din persoanele din spatele lui, voi reusi sa fac un pic de publicitate.

De ajuns cu motivatia si sa trecem la lucruri serioase. Am un butoias de 5l de Carlsberg in frigider, un tricou primit cadou de la prieteni, iar eu stau la ora asta si imi scriu primul post pe un blog inca nevizitat si bibilesc un postfix pe un server.

Happy birthday to me !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *