Loto și 0tv

0tv-ul a jucat bilete în valoare de 160 mii de euro. Au nimerit 1 numar.  Eu am  luat ieri într-o doară  un bilet  de 4,4 RON.  Am nimerit 2 numere din 6.

Au făcut tam-tam o săptămână cu super varianta lor cu care au adunat grămezile de proști în fața 0tv-ului și acu’ o dau cu teoria conspirației. Că loteria a facut special să nu câștige 0tv-ul și să-l discrediteze pe 0gică. Ä‚sta a făcut facultatea de loto or smthg ?

Și-a câștigat un amărât cu un bilet simplu. Mânărie sau nu, bravo lui. 0tv-ul oricum a mâncat și-o să mănânce rahat în continuare.

L.E. Între timp a comentat și zoso (că eu stau și fac și bagajele între 2 paragrafe).

6 Comments Loto și 0tv

 1. Alex

  intr-un fel e chiar dubios cum naiba au reusit aia sa nimereasca doar 1 numar
  bravo lui ala ca a castigat, sa nu fie un ogica 2

  Reply
 2. nexus

  Nu ar trebui sa se considere dati special la o parte – asta e valabil pentru tot poporul care a jucat (si va mai juca). :))
  De cand s-a modernizat Loteria Romana an de an (macar) cate un nou “premiu record”. Poate numai mie mi se pare dubios acest fapt care a “rasarit” doar de cativa ani…
  Din pura coincidenta o agentie de stat detine timp de cateva luni niste milioane de euro fara dobanda si, oricum, cand se castiga “marele premiu” nu da toti banii o data. Eh, la noi statul, prin reprezentatii sai, apare mereu in diverse “coincidente”.

  Prin comparatie exista nu stiu ce mare loterie prin Spania de Craciun sau Revelion in care bilele sunt puse intr-o bila mare de alama. Totul este manual si 100% vizibil. Oare la ei de cate ori la rand “nu a ghicit nimeni” ca 4 din 6 numere castigatoare vor fi intre 40 si 49??? De-asta nu joc…

  Reply
 3. gunnar

  incercati un experiment gratuit:

  Alegeti-va nu 23 ci 35 de numere din 49. Scrieti-le pe o hartie si urmariti 10-15 extrageri la loto consecutive. Vedeti cate numere va ies la fiecare extragere!!

  Daca se dovedeste ca aveti har in a ales, micsorati numerele alese de la 35 la 23 la 15 la 12.

  Veti vedea ca veti ghici foarte putine.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *