RDS lucrează 2

Au venit, au tras cablu, l-au mufat (prost dar l-au mufat) și au fost complet nedumeriți când am înfipt cablul în routerul Linksys și am setat PPPoE-ul din browser în mai puțin de 2 minute (wow, tehnologia asta).

Momentan am rămas cu telefonia prin modem că încă n-au montat echipamentul aici (deh, sincronizarea asta) dar sunt mulțumit de cum merge internetul acum. Trag niște chestii de pe un server din roedu cu 2-3 MB/sec și cu aproximativ 130 KB/sec din extern. Rezonabil. Acum mai tre să văd de câte ori pe zi pică.

6 Comments RDS lucrează 2

 1. nexus

  Unde stau eu (peste lac de tine am impresia) merge pe modem 4Mbps extern si am upload de 1Mbps. Deci suportul nu prea conteaza, ci setarile/restrictiile facute de ei.

  Reply
 2. nexus

  De picat la mine pica undeva intre 12 si 1 dimineata maxim 5 minute, semn ca tine de intretinerea/modificarea retelei, nu de o eventuala problema tehnica.

  Reply
 3. Radu

  Daca le dai de o bere iti pune filtrul din panou astfel incat sa ai viteza ca si cum ai avea un abonament mai mare. So…

  Reply
 4. nexus

  Fara bere. M-am trezit cu latime asta de banda dupa ultima modificare a abonamentelor, desi discutand cu altii sunt intr-o zon privilegiata in care nu pica netul si mai merge si “ca-n povesti”.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *