Schimbări

M-am jucat nițel cu tema. În caz de probleme aștept reclamațiile (ori aici ori pe mail ). Păreri ?

13 Comments Schimbări

 1. Zupp

  Arata bine, insa header-ul e cam gol, parca aveai BOFH excuse in header pe tema veche. La recent comments cred ca ar fi mai bine daca ar fi displayat si articolul in care a fost facut comment-ul, si poate un link catre el (mai sti, poate pune cineva un comment la un articol mai vechi si vrei sa vezi despre ce e vorba).
  Pot insa sa spun ca logo-ul e o opera de arta:D

  Reply
 2. ifrim

  arata foarte îngrijit si simplu. sa faci un lucru simplu nu e neapărat rău, câteodată e cea mai tare chestie. nice logo. urăsc verdele ar fi cam singura problema :) nice blog anyway

  Reply
 3. Horatius

  Well, este mai aerisită și asta e bine. Poate și pentru că box-urile de reclame sunt încă goale. De acord și cu Zupp legat de “goliciunea” header-ului și de link-urile de la Recent Comments. Eu aș fi afișat textul cu o idee mai mare, mi se pare prea mic. Dar în general te citesc pe feed, așa că mărimea textului nu mă deranjează. So, you’re adapting, I’m enjoing your blog, we all survive. ;)

  Reply
 4. Andrei

  Imi place. Ar fi misto ca acolo unde ai recent comments sa fie tab-uri si sa ai recent comments, recent posts si popular posts. A, si fontul de unde scriu comentariul e enervant, abia il vad la ora asta :D

  Reply
 5. Eugen

  Interesanta tema, curata, relativ usor de citit. Imi place headerul si imaginea! :P

  Dar cateva carcoteli. Are vreun rost calendarul din sidebar? Unele etichete din norisor sunt mult prea mici si neclare. Cat un ceva pentru butoanele din sidebar dreapta ca sunt prea lipite de titlu. Apoi sidebar dreapta e mult, mult prea lung. BOFH excuse din header erau chiar funny, want them back please!

  ps Acum am observat! Dublu gravatar?!

  Reply
 6. Darius

  E draguta tema dar, in afara de ce a scris Eugen, de ce trebuie sa dau click pe sagetica aia sa pot cauta ceva? :) Eu am dat click pe ea doar sa vad ce e sub, din curiozitate.

  Reply
 7. ipo

  E misto, poate nuanta de verde sa fi fost o idee mai inchisa. Si sa pui ceva pe spatiile alea golae de bannere, o campanie sociala, ceva ce promovezi gratis pana vine vreun client. Arata aiurea asa goale.

  Reply
 8. TheBride

  La mine pe FF3 se vede prost BOFH (adica un rand pe portocaliu si restul pe negru), adica e greu de citit. Daca fac mouse over peste textul acela tot ce e pe negru nu mai poate fi citit.
  Se vad prost diacriticele și anume ș și ț.
  Altceva nu am mai observat. Nu sunt fana teme cu mult negru :) (dpdv al designului)

  Reply
 9. Stefan

  Nu arata rau, imi plac temele simple, insa nu pot sa nu remarc cateva chestii:

  1. Nu exista nici o metoda de a face subscribe la comentariile unui post anume. Mie cel putin imi piere pofta de regula sa fac un comentariu daca nu am cum urmari postul. Recomand plugin’ul WordPress “Subscribe to comments”

  2. Sectiunea cu reclamele goala nu arata bine deloc. Parerea mea. Scoate’o sau pune ceva acolo

  3. Dupa cum s’a mai spus, BOFH se vede prost pe FF3.

  In rest e ok ;-)

  Reply
 10. Meekuu

  Am rezolvat o parte din problemele ridicate de voi. Mai urmeaza o tura maine/poimaine. Pana cand termin de aranjat tema aia revin la cea veche.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *