1 luna

M-am apucat de blog-ul asta acum 1 luna de zile fix. Fenomenul l-am remarcat de cand a aparut prin afara. La noi l-am aflat cand a inceput zoso sa ma enerveze cu ocazia vizitelor pe trackere. Am obiceiul sa incerc sa aflu cat mai multe despre o persoana care ma enerveaza intr-un anumit moment. Dupa atata timp de cand intru pe la zoso pe blog mi-am dat seama ca enerveaza lumea in mod special. Cateodata o face complet neprovocat, de multe ori e impulsiv si in rest o face pe buna dreptate.

Am avut intentia sa fac chestia asta de ceva vreme dar urasc sa fac chestii “la moda”. Imi trebuia un impuls mai puternic si un motiv mai bun decat simpla dorinta de-a scrie chestii intr-un loc public. A fost nevoie de o serie de evenimente petrecute  in vara asta (spargerea care a avut loc in cadrul academiei, problemele avute cu cateva firme IT, lansarea nereusita a site-ului clubcisco) si de zoso care m-a intrebat intr-o buna zi de ce nu ma apuc sa fac si eu chestia asta. Mi-a spus ca un blog poate fi un instrument de comunicare foarte puternic. In mai putin de o saptamana l-am pus in picioare. M-am gandit in primul rand la faptul ca voi putea sa promovez clubcisco cand va fi cazul, ca poate cititorii carora le sunt simpatic vor recomanda academia noastra prietenilor (sau in cazul in care le sunt antipatic, dusmanilor) si ca, in ultima instanta, n-am absolut nimic de pierdut.

In afara de 2 prieteni mai apropiati de la munca n-am spus nimanui de blog. L-am “promovat” exclusiv prin zoso. Asta in cazul in care ar mai exista dubii referitor la “felia” pe care o ocupa zoso in mediul asta. Nu l-am promovat nici pe trackerul de torrente si nici printre studentii din academie si nici n-o s-o fac.

Cam atat despre “de ce”, “cand” si “cum”. Am facut screenshot in google analytics si am postat niste statistici aici. In rest, intr-o luna de zile am scris 71 de posturi (incluzandu-l pe asta) adica o medie de 2,3 posturi/zi, am 57 de comentarii adica o medie de 0,8 comentarii/post (cam putin :D ) si 121 de spam comments.

Diseara voi sarbatori evenimentul intr-o terasa. :D La multi ani ba blogule !

6 Comments 1 luna

  1. kit

    azi ti-am descoperit blogul, ‘venind’ de pe situl lu’ zoso, ofcors
    am sa mai trec pe aici, daca nu de alta, atunci macar pentru reminderu’ din header;)
    la multe posturi si comentarii!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *