Link of the day

Femeile sunt date pe pământul asta mare și rotund pentru a ațâța imaginația bărbaților. Din când in când, din rasa lor, a celor cu 2 cromozomi X, se remarcă câte-un specimen frustrat din cauză că nu reușeste sa intre in rolul ăsta.

Astazi vă prezint (via zoso) un asemenea specimen. AICI

După scurtul moment de uimire am tras o concluzie și am ramas c-o dilemă. E clar ca-i urâtă și eventual si grasă. Incă mi-e neclar daca-i nefutută sau e doar lesbi.

Anyway, daca-i urâtă ma ofer s-o modelez cu curu’ ca-n reclama la Peugeot. Promit ca nu sar prea tare.

(Acest post a fost scris cu diacritice datorita vechii dileme dintre tata si țâță)

L.E. Intre timp a postat si zoso.

8 Comments Link of the day

 1. Clitemnestra

  Concluzia e corecta, dilema e nefondata, alea care-s lesbience (mor dupa cuvantu’ asta) in mod natural si nu din cauza ca le-a tras gigel prea tare de codite in liceu sau le-a spus bancuri porcoase,nu gandesc in halu’ asta, crede-ma. Nu ma intreba de ce, dar citind blogul duduii m-a dus gandul la Ada Teslaru, cocoana aia care carcotea tot timpul ceva pe-o canapeluta in emisiunea aia inspirat intitulata Ce vor femeile :))

  Reply
 2. Eloa

  Femeile sunt date pe pământul asta mare și rotund pentru a ațâța imaginația bărbaților. Din când in când, din rasa lor, a celor cu 2 cromozomi X, se remarcă câte-un specimen frustrat din cauză că nu reușeste sa intre in rolul ăsta.

  Ba, da, reușește. Știi câți sunteți? “Ațâțați” I mean?

  Cât despre “urâtă, grasă și nefutută” – sunt de-a dreptul șocată. Înseamnă că te-ai recunoscut în ce am scris pe blog. Păcat că n-ai găsit ceva inteligent de spus – și asta, n-o să mint, nu mă șochează deloc.

  Reply
 3. Meekuu

  Nope. Da’ chiar deloc. Iar cand se intampla sa ma mai pish pe capacu’ de la WC-u prietena ma considera adorabil si potent.

  Draga Eloa, inca n-am stabilit clar daca esti nefututa. Inca eram in dezbateri vis-a-vis de chestia asta cu amicul zoso pe-aici de fata.
  Faptul ca tu esti incapabila sa convietuiesti cu un barbat iti creeaza frustrari. Motivul pentru care esti incapabila inca nu l-am deslusit si sincer sa fiu nici nu prea ma intereseaza. In momentul de fata esti tinta misoginismului nostru. Si sa-ti spun un secret. In momentul de fata DOAR tu esti tinta misoginismului nostru. Celelalte femei ne sunt simpatice.

  Reply
 4. edyshor

  Be very careful if you make a woman cry, because God counts her tears. The woman came out of a mans rib, not from his feet to be walked on, not from his head to be superior, but from the side to be equal, under the arm to be protected, and next to the heart to be loved.

  asta in general, dar am intalnit si specimene care pur si simplu implorau pumni prin prostie sau caracter .. asta test de vointa.. buna cuviinta sau amenintarea legilor in vigoare deja nu mai faceau fata ..

  si totusi intr-o societate in care “oricine” are dreptul la opinie, ignoranta e un tratament exceptional impotriva stresului .. dar cel mai bun e umorul ;;)

  primul lucru care il fac cand ajung la serviciu (chiar inainte sa-mi verific mailul) e sa intru pe blogurile voastre si sa ma delectez .. it makes my day a little brighter :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *