Aici sunt banii dumneavoastră

junctionÎn vremea când toată lumea se îngrămădea pe la webstock în București subsemnatul împreună cu colegii de prin Academia Cisco UPB plecau printr-un mic team-building pe lângă Brașov. Și învârtindu-mă 3 zile la rând prin zona aia (că deh, am băut ca porcii de-am făcut daună totală la Captain Morgan în Coresi) am realizat un lucru trist.

Dacă vrei să faci un bucureștean să plângă amarnic plimbă-l pe centura orașului Brașov. Pe lângă faptul că e frumos să vezi munții în zare, începi să ai brusc senzația că parcă nu mai ești în țara asta. Unde nu se muncește la greu, centura respectivă are 2 benzi pe sens și arată absolut impecabil. Cu poduri peste intrările în oraș, cu tot ce trebuie.

Ca să pot face față acestui fapt mă consolez cu gândul că la cât alcool am consumat în orașul ăla măcar am contribuit și eu la bunăstarea lui. Așa, măcar 10m de asfalt ar trebui să poarte numele meu.

3 Comments Aici sunt banii dumneavoastră

 1. Bogd

  Cu poduri si 2 benzi, da’ si cu limitare la 70 si politia la pescuit…

  Da, am luat un radar pe-acolo, and I’m still bitter about it :P :P :P

  Reply
 2. Georgiana

  E chiar faina zona si buna pentru relaxare. De-aia aleg mereu o vacanta in ai nostri munti decat prin alte orase straine aglomerate, desi am fost si pe acolo de multe ori. Cred ca atunci cand iti iei un concediu pentru o vacanta, o faci cu scopul de a te relaxa. Si sa mergi tot intr-un oras supra aglomerat nu e o alegerea prea buna. Deci, Brasovul ramane principala solutie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *