Americanii

Auzeam mai devreme pe la TV cum că armata SUA ar vrea să recruteze militari și din alte state nu numai din US. Încă încerc să-mi dau seama daca-i o idee bună sau proastă pentru noi. Adică în prima secundă am fost revoltat. Ia mai da-i în pizda mă-sii de idioți. Să se bată singuri cu tâmpiții pe care tot ei i-au ajutat cu arme.

Noroc ca-s optimist din fire și văd și partea bună a lucrurilor. E pe bază de voluntariat. Se cheamă “selecția naturală”.

6 Comments Americanii

 1. Mikutzu

  Eu am stat 8 ani în facultate ca sa nu fac armata la noi. În nici într-un caz nu ma grabesc sa-mi pun “carnița tânără” la bătaie pentru ei. Mai curând le dau o muiță tânără.

  Reply
 2. wishmaster

  Pai la ce strategie excelenta au avut (deschiderea mai multor razboaie, pe fronturi diferite) normal ca i-au slabit, iar acum cauta oameni. Sa vedem cine se duce insa..

  Reply
 3. Tb

  Nu uitati de legiunea franceza unde sunt foarte multi francezi, si muuuulte alte natii. Armata de mercenari cam asta inseamna.

  Reply
 4. E-nigma

  acuma.. dc nu-s in stare de ceva mai smeker se vand la straini.. dar oate facem si-un detasament de parlamentari, binitneles inrolati fortzat!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *