De ce nu-mi place în metrou

Lucruri pe care trebuie să le țin minte de-acum înainte când mai am de gând să cobor la metrou într-o zi liniștită (a se citi “fara mulți pasageri pe RATB”).

1. Nu te urca într-un vagon în care nu mai există decât unu’ îmbrăcat ciudat și înc-o gagică speriată de bombe. Riști ca ală îmbrăcat ciudat să fie vre-un țăcănit cu prea mulți ani de Politehnică la activ și să înceapă să facă scandal prin vagonul de metrou. Ca să-l ignor n-aveam cum să ma uit decât înspre gagică, deh, n-ai peisaj pe-afară în afară de cabluri. Care gagică, la următoarea stație a coborât și s-a suit în vagonul alăturat.

2. Inutil să asculți muzică la căști în metrou. Toate sunetele joase sunt acoperite de zgomotul de fond. Aveam impresia că toți cântă fals, nu mă puteam bucura de căștile mele de care sunt, în general, mândru. Scot binișor bași pentru niște căști auriculare. La “Cranberries – Dreams” (unde-mi place cum sună tobele în background) am renunțat să mai ascult.

3. Cei 2-3 idioți care stau fix în fața ușii când vrei să cobori deși te văd că ești mai mare decât ei. Având în vedere că suntem în ajun de Craciun n-am băgat decât un cot finuț fară să intru cu umărul în ei.

4. Cei 2-3 idioți care stau fix lângă aparatele prin care ieși de la metrou și se iau (mai ales în ajun de Craciun) de toate gagicile care trec pe lângă ei.

6 Comments De ce nu-mi place în metrou

 1. Alex

  oooo…sa inteleg ca inca nu ai dat de babele care vor sa urce ele inainte sa cobori tu? sau de femeile care au copii cu ele si ca sa se urce ele primele ii pun pe copii primii la usa si copiii isi iau toate ghionturile?
  si nu pot sa cred…nici un aurolac cantand ala bala portocala drept coling?

  Reply
 2. Mikutzu

  Era ajun. Probabil ca babele si femeile erau pe la cratiță. Lipsa aurolacilor m-a frapat și pe mine. O fi avut și ei un congres ceva ca să stabileasca detaliile pentru zilele astea. :D

  Reply
 3. Alex

  aurolacii si toti tiganii de pe metrou acuma colinda din usa in usa cu “ala bala portocala” pe post de colind, in timp ce mama lor ii asteapta jos ca sa vada cu ce prada se intorc…trust me, ieri m-am trezit la usa cu 2 d-astia

  Reply
 4. Tb

  toate castile sunt auriculare :P:P
  castile sunt din categoria {intra|supra|circum}auriculare sau (extrema) asa numitele in-ear-canal (care intra ca niste dopuri in ureche).

  Have fun

  Reply
 5. Mikutzu

  U’re right. Dar, de obicei, pe cele intra-auriculare scrie doar auricular în timp ce pe alea supra-auriculare specifica chestia asta. Promit ca nu mai fac :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *