Aplicația zilei

Am câteva zile absolut cretine și am avut puține momente de stat cu laptopul în față legat la net. Așa că am folosit destul de des în ultimile zile telefonul mobil pentru a-mi citi mail-ul (și a răspunde unde era cazul). Aici mi-au venit în ajutor urmatoarele:

  1. Am toate adresele de mail redirectate către o adresă de pe gmail.
  2. Gmail for mobile.

Și despre “Gmail for mobile” vroiam să vorbesc. Am luat aplicația acum 2-3 săptămâni (când au anunțat-o pe gmail) și nu prea am folosit-o. Ca s-o instalez pe mobil (SE K750i) n-am avut de facut decât să intru pe un link și aplicația se descărca direct pe telefon (116KB).

Am setat user și parolă și am intrat pe mail. După care n-am mai folosit-o (parțial pentru ca nu am avut nevoie și parțial din cauză că nu am vrut să ma trezesc cu trafic imens pe GPRS) până acum 2 zile.

Ca să descopăr azi că, 2 zile de umblat pe mail folosind jucaria respectivă, nu m-au costat decat 0,5 $. Good job.

O alta jucărie care mi-a fost utilă este MidpSSH. O scurtă conectare pe servere și un ping te salvează de multe drumuri inutile.

1 Comments Aplicația zilei

  1. tavi

    OFF TOPIC…
    Continua la proiectul clubcisco si la site! Si eu sunt “fan” cisco si cred ca e o idee buna un astfel de “club”. daca te pot ajuta in vreun fel…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *