Obosit

Azi am inlocuit rack-ul in care stau cateva servere ale Automaticii si asta doar ca m-a mancat pe mine in cur sa-mi pese ca-n ala vechi nu incapeau ca lumea 2 IBM-uri rack-mountable. Si uite asa, in timp ce eu cu inca 2 colegi shurubaream la shine (apropos, sa-mi bag pixu in shinele de rack de la xSeries 200 pentru ca nu sunt toolless), altii se jucau Starcraft la 2 sali distanta dupa juma de ora de “ajutor”. Au mai venit sa chibitzeze pe la sfarsit nitzel si gata. Ma mir ca n-a venit nimeni sa comenteze de ce nu-i merge netul la ora 21:00. “Ba merge netul. Tocmai a plecat acasa si va asteapta cu drag si pe dumneavoastra.
Noroc ca tin mai mult la somnul meu de maine dimineata decat la dorinta de-ai fi spanzurat la momentul respectiv. Am stat pana le-am pus inapoi in picioare (ocazie cu care am pierdut frumusete de uptime de 170 de zile). Acu imi pica ochii in gura de somn si ma tarasc spre pat. Program de bere de abia marti la meci. Pana atunci, working.

Vizita in sala respectiva mi-a adus aminte de faptul ca mai am de instalat 2 servere pe acolo. Unul fiind renumitul server al studentilor din A&C (apropos.. daca unul din cititorii mei e student acolo si avea cont pe masina respectiva, il anunt pe aceasta cale ca AVEA cont pe masina respectiva. ). Frumusetea la instalarea serverului studentilor va sta in creearea conturilor. Care conturi se fac pe baza unor liste venite de la secretariat. Care secretare trimit diverse documente asa cum vor muschii lor. Una trimite tabel excel, alta document word, alta text, dupa cum prefera dansele. Si evident nici formatul listelor nu respecta vre-un pattern ceva. De ce naiba sa fie simplu sa le treci printr-un script perl si sa ai conturile rapid create ? Neah…  By the way, cine crede ca seful unei facultati este decanul se inseala. Seful “este” secretarele.
Mai aveam pe cineva de injurat azi parca dar am uitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *