Calul de dar

XtremPC e singura revistă de profil pe care-o mai cumpăr din când în când. Cred că-i singura revistă care-a înțeles că internetul este o sursă de știri/noutăți mult mai eficientă decât presa scrisă și oferă ceva mai mult decât știri copiate și traduse. În plus prefer să citesc despre jocuri/software/hardware pe budă decât despre politică sau mai știu eu ce altceva.

Eh, luna asta când am intrat într-un Inmedio să cumpăr numărul pe februarie am avut un mic șoc și-am crezut că ori au greșit ăștia coperta și cumpăram altă revistă ori și-a strecurat cineva coada în punga cu revista. În pungă aveam un cadou. Un aparat de bărbierit de unică folosință. Inițial am zis “iote băi, ăștia confundă targetul xtrempc cu targetul ProSport”. Da’ după aia m-am lămurit. Nu-i nici pe departe așa. Fanii sportului cu balonul rotund se epilează și pe piept ca idolul lor Beckham. În timp ce noi ăștia mai aplecați spre spusele lui Stallman suntem mai certați cu lamele.

Oricum, dacă tot s-au gândit ca anul ăsta să ofere cadouri care să ne aducă aminte de lucrurile pe care le evităm cred c-au încurcat nițel borcanele. Trebuia să fi primit în ianuarie aparatul de bărbierit, în februarie un pachet de prezervative, în martie un frumos ruj de buze și tot așa. Zic eu…

2 Comments Calul de dar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *