Kaspersky Internet Security

Cam de când a apărut versiunea nouă (care suge la greu) de Comodo Firewall (singurul free pe care l-am agreat) am rămas doar cu firewall-ul implicit din Windows. În ultima vreme și Nod32-ul (piratat ce-i drept) a început să facă mici șicane așa că am zis să încerc Kaspersky Internet Security 8 (convins și de review-ul bun din XtremPC, numărul 100). 

Am luat versiunea trial de la ei de pe site și l-am instalat pe notebook mai acum 1 săptămâna. Se instalează ușor, modulul rezident în memorie nu-l prea simt și firewall-ul este similar cu versiunea veche Comodo. Motorul de scanare se mișcă acceptabil (parcă mai încet decât Nod32 dar suficient de repede încât să nu mă deranjeze prea rău). 

Mai ieri deja căutam disperat DVD-ul aniversar din XtremPC ca să extrag licența validă 3 luni de pe el. Nu l-am găsit așa că am dat într-o doară un search pe google după licență de Kaspersky. Și-am dat de ASTA

Pe scurt se poate obține o licență KIS valabilă 100 de zile complet gratuit. Tot ce trebuie făcut este să știi un cuvânt dintr-un anumit paragraf al revistei Computer Shopper (UK version). La linkul de mai sus găsiți cuvântul pentru o anumită combinație (paragraf, cuvânt). Am urmat instrucțiunile de acolo și în prezent am licența validă până prin februarie 2009. 

Mai acum jumătate de oră am dat din întâmplare și peste DVD-ul din XtremPC cu licența. Dacă pot fi băgate ambele licența mă ține până prin mai 2009. Complet gratuit. Dacă mai prind o ofertă până atunci poate o prelungesc. Dacă nu, cumpăr licența și gata. Oricum, avantajul la Kaspersky este că nu trebuie să aștept cutii de la magazin ca la Nod32.  

Uite aici contează și modul în care scoți la vânzare un produs.

6 Comments Kaspersky Internet Security

 1. TheBride

  Un Kaspersky IS 2009, adica versiunea mai noua, costa 130 si ceva de lei pentru un an. Nu e mai ok sa o cumperi? Nu ca fac pledoarie pentru cumpararea de soft, da’ macar de banii dati ai si suport (stiu ca tie nu-ti trebuie, da’ anyway:)) si nici nu crapa in diverse momente ca unu’ piratat. Si, oricum, nu stai sa cauti ofertele pe net si pe la chioscuri:P

  Reply
 2. nexus

  Experienta mea legata de Kasperky a fost la fel de “placuta” ca si cea legata de BitDefender.
  La ZoneAlarm am renuntat pentru ca nici pana acum nu au corectat problemele (si se urca pe pereti cu RAMul si procesarea).
  Ciudat ca ai avut probleme cu ESET Security Suite. Mie (cel putin pana acum) mi-a mers foarte bine.

  Reply
 3. theheartcollector

  Eu folosesc Kaspersky de cand era pe la versiunea 5… O singura data mi-a facut probleme, cu mult timp in urma, cand mi-a blocat niste chestii si nu mai imi mergea netul :))

  Ma multumesc fara firewallul sau si nu am reusit sa prind vreu virus inca.

  Inca nu am trecut la versiunea 2009, dar, o voi face cat de curand.

  Key-uri gasesti destul de usor. Eu prefer sa le iau de pe emule. Cele care apar pe toate gardurile (torrente) sunt blocate in maxim o luna.

  Oricum, iti doresc sa il stapanesti sanatos si sa nu iti faca probleme :)

  Reply
 4. ABS

  Eu mi-am cumparat Kaspersky de ceva timp. Macar softurile pe care le folosesc in permanenta sa le am cumparate :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *