Carrefour 2

Azi ajung iar în Carrefour Militari. Tot cu laptopul după mine. La intrare, amețitul de săptămâna trecută. M-am oprit la BRD și m-a văzut. Când mă îndreptam spre intrare a mai chemat un amic. Diferența a fost că acum aveau aparatul de băgat în plastic chestiile mai voluminoase. M-am îndreptat spre el zâmbind, am pus rucsacul pe aparat, l-am băgat în pungă, l-am pus în coș și i-am zis “Vezi că se poate și altfel ? Și vezi că tot am intrat cu el ?”.

De ce ăia de la Metro își permit să instaleze niște cutii inchise cu cheie la intrare și ăștia nu ? N-o să-mi las bagajul în  rafturile alea de la ei decât dacă-mi semnează hartii în 2 exemplare că primesc despăgubiri în cazul în care-l scapă pe jos.

3 Comments Carrefour 2

 1. cR

  Am fost cu cativa prieteni acum cateva saptamani in Carrefour sa facem niste cumparaturi pentru o mini aventura la munte. Toti cu ghiozdane in spate, am intrat, da’ nu ne-a zis nimeni nimic. Probabil din cauza ca suntem “liliputani”.

  Am fost zilele astea, tot cu ghiozdan in spate, aveam camera foto si un hard in el, si paznicul(bodyguard nu e) imi zice sa sigilez ghiozdanul, sau sa il las la un amic de-al lui ca are el grija de el cat fac eu cumparaturile. Ciordeala pe fata..val vartej cu el in spate printre rafturi.

  Ai grija, cutiile alea nu sunt asa sigure. Iti spun din sursa sigura ca nu esti singurul care are cheie, si ca se fura si de acolo..

  Reply
 2. nexus

  Cea mai buna/sigura varianta si pentru client, si pentru magazin este sigilarea in punga.
  Asa nici pe tine nu te suspecteaza ca furi cine stie ce rahaturi si nici ei nu se trezesc cu scandal ca vreun troglodit ti-a furat/scapat pe jos ceva.

  Reply
 3. Watt

  Am intrat de atatea ori cu rucsacul in spate…

  Nu-l las la intrare sub nici o forma, fiindca mereu am ba camera foto, ba tableta grafica in el. Il sigilez doar daca imi cer ei. Altfel, intru direct si nici nu ma sinchisesc de ei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *