În sfârșit s-a anunțat data pentru Cisco Expo 2008. Conferința/expoziția va avea loc la Radisson SAS Hotel București în zilele de 5-6 Noiembrie 2008. 

Deși până anul trecut expoziția avea loc primăvara anul acesta va avea loc aproape de începutul iernii. În afară de prezentările (uneori extraordinare) care sunt centrul atenției, unul din avantajele Cisco Expo era socializarea cu oameni din industrie. Socializare care se făcea mult mai ușor atunci când începea Cisco Party. Până în anul 2006 (inclusiv) locația pentru petrecere era Berăria Germană. Fiind călduț afară se mai putea sta la o terasă, berea curgea valuri (nu prea era limită la numărul de beri) și distracția se prelungea până târziu.

Anul trecut petrecerea s-a ținut pe terasa hotelului Marriott. Și-a fost salvată (din punctul meu de vedere) de prezență celor de la Timpuri Noi. În rest a fost un fiasco total. Lumea se îngrămădea pe colțuri de mese cu un pahar de bere, locul a fost mult prea mic pentru cei veniți la conferință. În scurt timp chelnerii s-au apucat să strângă tot și să ne dea de înțeles că ne taie macaroana. 

Anul ăsta văd că prima schimbare majoră este locația principală. Până acum locația a fost în fiecare an Hotelul Marriott. Anul trecut s-a dovedit a fi oarecum neîncăpătoare. Sper ca schimbarea locației să aducă ceva bun. Rămâne de văzut unde (și dacă) se va ține Cisco Party.

 

L.E. Ah, și un mic “Epic Fail”.  Pagina http://www.ciscoexpo.ro nu funcționește și fără “www“. În plus, se pare că au ceva probleme cu diacriticele.