Mâine începe Cisco Expo. Asta înseamnă 2 zile de prezentări mișto și de întâlniri cu (unii) oameni mișto. O să încerc să fac un soi de live-blogging de la eveniment. Probabil că voi prefera să stau să mai schimb o vorbă cu diverse persoane din când în când în loc să stau numai cu nasul în laptop dar totuși voi încerca.

Ediția de anul ăsta debutează cu o schimbare al cadrului inițial și se mută în cadrul Hotelului Radisson (Hotelul Marriott era până acum gazda evenimentului). Rămâne de văzut dacă-i de bine sau de rău treaba asta. Mai “de rău” ar fi faptul că “organizarea organizării” a fost cam nasoală. În sensul că au fost o grămadă de probleme cu metoda de înscriere. De la erori prin browsere până la amestecarea prezentărilor. Înregistrarea inițială am făcut-o pentru anumite prezentări ca după 3-4 zile să se schimbe ziua în care au loc prezentările respective și să se mai și suprapună. Deh, treabă românească. 

De lăudat în schimb inițiativa cu codurile promoționale care permit participarea gratuită. Majoritatea instructorilor din academie prezenți și anii trecuți au primit astfel de coduri. O să fiu iar cârcotaș și-o să zic că rămâne de văzut cât de bună. Nu mi s-a părut un loc foarte încăpător Radisson SAS Hotel. 

Revin mâine eventual și cu poze de la eveniment.