Comisiile

Ca tot n-aveam nimic mai bun de facut într-o zi ca asta m-am apucat sa caut informații referitoare la activitatea profesionala a membrilor din cele 2 comisii care-au cercetat cazul de plagiat (nici nu ma obosesc sa pun “presupus” înainte) a lui Victor Ponta.

Nu m-am apucat sa compar CV-urile lor (deh, știm și noi cum se înfloresc CV-urile și cât de relevante sunt) ci pur și simplu activitatea profesionala sub forma lucrarilor scrise/citate. Pentru asta am folosit 2 surse (deja sunt deasupra celor de la Antene cu 2 surse peste ).

Prima din ele este aplicația “Harzing’s Publish or Perish” disponibila gratuit aici – http://www.harzing.com/pop.htm. Am folosit-o pentru a cauta numele membrilor (am stat și-am și sapat prin lista de lucrari gasite și-am deselectat lucrarile care nu aparțineau domeniului sau nu conțineau exact numele autorului ).

A doua sursa a fost “Microsoft Academic Research“. Unde la fel, am cautat în funcție de domeniul de activitate a fiecaruia.

Rezultatele obținute au fost puse în câte-un fișier PDF (câte unul pentru fiecare comisie). Eu zic ca rezultatul este destul de concludent. De parca nu ne-am fi așteptat la asta în condițiile în care Comisia care tocmai l-a spalat pe Ponta și-a schimbat de curând toți membrii.

Prin urmare aveți :

CNATDCU

Consiliul National de Etica ( LOL )

5 Comments Comisiile

 1. ABS

  Mda. Si totusi Ponta isi baga picioarele in CNATDCU, isi baga picioarele in decizia UB, si merge inainte. Ca asa e in penis pardon tenis.

  Reply
 2. nexus

  Ai ratat mesajul de baza (dat de USL prin toti membrii care au “iesit la interval”): si romanii, si politicienii din UE sunt prosti. Nu spun ca “e prosti” ca nu l-am vazut pe Vanghelie luand cuvantul. :))
  Orice spun reprezentantii ai UE sau oameni respectabili de la noi este o minciuna – au fost influentati de PDL. Cum de PDL poate sa ii “manevreze” pe toti atat usor si cu toate astea sa nu ii “zboare” pe astia acum pocnind din degete, este un alt mister. Ca si “judecatat poporului”: cand convine PSD/USL este cea mai dreapta, cand nu convine (doar 300 parlamentari) e vorba de o “adunaturi de prosti”. Vezi si “ragetele de magar” ale lui Socaci(u – daca vrei sa respect neaparat numele), care a ajuns “mare legiuitor”/”batran al tarii” dupa ce a fost un scripcar amarat decenii intregi.

  Reply
 3. enzo

  Distractiva aceasta “dictatura” a mediocrilor, pacat ca se face pe banii contribuabililor.
  Si mai distractivi sunt zombie de pe FB cu statusuri : ii sterg pe toti basistii de la prieteni! Sau cu poza lui Antonescu (Crin) sau Ponta! :)) Doaaaamne cat pot sa imi bat joc de ei.

  @ontopic : documentele tale fac mai mult decat oricare articol disponibil pe tema asta.

  Reply
 4. nexus

  Care are doctorat luat pe bune sa dispara din lista de FB? :)) Mi se pare corect. Chiar ma intreb ce treaba avea sa fie acolo. :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *