cu si despre oameni (nitel prosti)

Printre sutele de chestii făcute azi am notat 2 care merita amintite aici. Ambele auzite la radio în timp ce mă plimbam voios prin București. O să încep cu aia mai puțin amuzantă.

1. O reclamă la Tabu pe Radio Guerilla. Tabu ediția “Eco” care are nuș ce pagină pe care poți s-o plantezi și cresc flori.

Omfg, a înnebunit de tot lumea cu chestiile eco. Dacă am ajuns să scoatem o revistă glossy (hartie nene nu glumă) și să-i facem reclamă că-i “eco” atunci avem niste probleme grave. “eco” e s-o scoți online, s-o scoți pe e-paper, s-o scoți pe suluri de hârtie igienică, să nu mai ai x% din revistă numai reclame (pe aceleași pagini glossy), reclame la produse departe de-a fi eco (buna parte din ele testate și pe animale).

Există niște limite ale ipocriziei care n-ar trebui depășite.

2. Asta e din ciclul “s-a întâlnit hoțu’ cu prostu’ “. Pare-mi-se că tot pe Radio Guerilla eram. Știri. Și începe să zică ceva de domeniul imobiliar.
Aici fac o paranteză. În ultima vreme când aud despre domeniul imobiliar casc urechile pentru că lucrurile sunt chiar haioase prin zona asta. Nici de data asta n-am fost dezamăgit. Pe lângă o știre apropos de faptul că x% din afacerile imobiliare au dat faliment și nici altele n-o duc tocmai pe roze s-a strecurat și-o chestie absolut demențială. Cică agențiile imobiliare au crescut comisioanele agenților din cauză că aceștia trebuie să muncească mai mult în perioada asta. Priceless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *