Distracția cu google și cu blogul prostănacului a avut roade interesante. Mai punem link-uri ca să-l “promovăm” cum se cuvine. Dar oricât de finuț am încerca noi să râdem de treaba asta tot există cineva apropiat lui căruia îi reușește mult mai bine. Zoso a prezentat blogul celui/celor care se ocupă de imaginea/blogul prostănacului.

Blog care, asemenea blogului prostănacului, nu uzează “worldpres” ci blogger pentru că, citez,

“Serviciile google, privite in ansamblu, nu pot fi egalat prea usor de o combinatie de alternative .”

E plină pagina aia de perle, greșeli gramaticale și alte minuni. L-au pus pe Vanghelie sau pe-un văr de-al lui să aibă grijă de comunicarea electronică a partidului ? S-au sabotat singuri. E atât de prost făcut încât încep să mă gândesc dacă nu cumva e făcut de fanii lui Băsescu la mișto.

Vă mai las să vă delectați cu câteva pasaje de mare angajament, scrise de un puști școlit în timpul guvernărilor PSD-izde (cică-i de abia trecut de 20 de ani) :

Blogger este probabil cel mai puternic serviciu public de blogging, astfel ca are o custumizabilitate mai buna, si are cam toate facilitatile worldpresului;

Dupa toate comenetariile vazute/auzite/citite prin presa condusa de â€Å“moguliâ€Â, pot spune ca presa ne-a confiscate noua sarbatoarea si ne-a calomniat fara sa aiba vreo urma de dovada.
Sper doar ca 19 mai sa clarifice apele, sa ne faca viata mai usoara si sa ne ofere perspective unui nou viitor, fara ura impusa si generata de un singur om.

Ca urmare a refuzului patronilor din Chicago de a sadisface revendicarile muncitorilor pentru acordarea zilei de lucru de 8 ore, a concediilor platite si a saptamanii de lucru de 6 zile, sindicatele au organizat o greva generală la 1 Mai 1886.