Explicația

Distracția cu google și cu blogul prostănacului a avut roade interesante. Mai punem link-uri ca să-l “promovăm” cum se cuvine. Dar oricât de finuț am încerca noi să râdem de treaba asta tot există cineva apropiat lui căruia îi reușește mult mai bine. Zoso a prezentat blogul celui/celor care se ocupă de imaginea/blogul prostănacului.

Blog care, asemenea blogului prostănacului, nu uzează “worldpres” ci blogger pentru că, citez,

“Serviciile google, privite in ansamblu, nu pot fi egalat prea usor de o combinatie de alternative .”

E plină pagina aia de perle, greșeli gramaticale și alte minuni. L-au pus pe Vanghelie sau pe-un văr de-al lui să aibă grijă de comunicarea electronică a partidului ? S-au sabotat singuri. E atât de prost făcut încât încep să mă gândesc dacă nu cumva e făcut de fanii lui Băsescu la mișto.

Vă mai las să vă delectați cu câteva pasaje de mare angajament, scrise de un puști școlit în timpul guvernărilor PSD-izde (cică-i de abia trecut de 20 de ani) :

Blogger este probabil cel mai puternic serviciu public de blogging, astfel ca are o custumizabilitate mai buna, si are cam toate facilitatile worldpresului;

Dupa toate comenetariile vazute/auzite/citite prin presa condusa de â€Å“moguliâ€Â, pot spune ca presa ne-a confiscate noua sarbatoarea si ne-a calomniat fara sa aiba vreo urma de dovada.
Sper doar ca 19 mai sa clarifice apele, sa ne faca viata mai usoara si sa ne ofere perspective unui nou viitor, fara ura impusa si generata de un singur om.

Ca urmare a refuzului patronilor din Chicago de a sadisface revendicarile muncitorilor pentru acordarea zilei de lucru de 8 ore, a concediilor platite si a saptamanii de lucru de 6 zile, sindicatele au organizat o greva generală la 1 Mai 1886.

2 Comments Explicația

 1. nexus

  Presupun ca nu toti au mania perfectiunii sa mai traga o privire peste ce au scris – ca nu e chiar nevoie de studiu amanuntit ca sa vezi daca ai mancat litere, ai pus in plus sau ai “chinuit” (involuntar SPER…) gramatica.
  DAR poti folosi o facilitate de corectura. Daca nu stii ca are FF plug-in, atunci macar pui textul in Word si “arzi” un F7. Rezultatele vor fi mai uimitoare decat dupa prima utilizare a inalbitorului care iti face albe si hainele negre. :))
  Eu cred in momentul de fata ca “baza” PSD sunt fie cei care fura sub “obladuirea” partidului, fie cei care “este” multe prea… “docti”.
  Vad atat de rar la TV un PSD-ist care sa poate vorbi cu argumente (nu pe baza de calomnii sau chiar injurii) incat incep sa cred ca PSD este “satelit” al PRM si nu invers.
  Mai nou au scos la “inaintare” tot felul de membrii tupeisti de la tineret. Ii trimit “carne de tun” pe la televiziunile “ne-aliniate” la “curentul majoritar” (adica la “linia de partid” vizibila la Antene).
  La Antene au ramas “greii”. Cine are dubii sa urmareasca o luna de zile titlurile de la “Sinteza zilei” de pe Antena 3. Nu e zi in care sa nu fie numele lui Basescu in titlu si in care “marele analist” Cristoiu (se pricepe el nitel, dar e la fel de “profesionist” ca in zilele de demult cand era redactor sef la Evenimentul Zilei si aproba stiri despre puii de gaina nascuti vii) si “posesorul de laptop” (numele scapa mai tuturor :)) – alt “impartial” avand in vedere ca a fost consilier a lui Constantinescu – si stim cu totii cat de “curata” a scapat imaginea lui, deci se pricepeau oamenii la sfaturi… sau poate nu au putut lucra bine pentru ca nu aveau laptopuri de calitate???) “diseca” atent si “cu profesionalism” orice face Basescu.
  Mi-a “placut” si hotararea Curtii Constitutionale de azi – aproba schimbarea legii electorale (sa nu mai conteze prezenta la urne), dar se spala pe maini de partea in care trebuia mentionat momentul din care se aplica.
  Abia astept 19 mai….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *