Dus rece

Ma trezesc si eu, ca tot omul care-a fost aseara sa vada meciul printr-un bar, pe la ora 9:30. Ca-n fiecare dimineata, unul dintre tabieturile mele este sa fac un dus inainte de orice.

Dupa cateva momente de intins si cascat prin pat ma duc spre dus. Intre timp primesc telefon ca trebuie sa ajung azi pe la o firma sa rezolv o problema. Cah… prima veste proasta avand in vedere ca trebuie sa fiu si in alta parte pe la ora 13. Se preconizeaza a fi “a sucky day”.

Dus. Apa fierbinte… imi spal si urma de par ca sa scap de mirosul de tigari din bar. Ma mai balacesc p’acolo nitel si ajung sa dau cu sapun pe la partzile intime. In secunda in care pun sapunul jos se opreste apa calda. Si raman ca prostu’ in mijlocul cazii cu dusul in mana uitandu-ma catre clabucii de sapun dintre picioare. Cantaresc rapid situatia si… ce mama naibii… sunt barbat. Dau drumu la maxim la apa rece. Ok… that’s a NO-NO ! Alternativa de a ma duce sa incalezesc niste apa in situatia asta era oarecum nasoala. Nu ca asta n-a fost. La o adica inca am zona amortita de frig.

Fuck RADET sau cine ma-sa a mai inchis apa. Pe vremea lu’ regretatu’ macar stiai ca n-ai apa si veneai cu oala direct. Acum fac chestii d’astea. Ce l-as mai tavali eu cu oole pe zapada pe ala care mi-a oprit mie apa acum.

2 Comments Dus rece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *