Firefly – 10 ani

Firefly este pe lista serialelor mele preferate. L-am văzut până acum de vreo 3 ori și l-aș mai revedea cu aceeași plăcere. Nu cred că-l pot compara cu ce tâmpenii apar în ziua de azi.

La “aniversarea” de 10 ani a apărut pe Science Channel un episod special filmat cu ocazia Comic-Con. Recomand fanilor serialului să-l urmărească. E incredibil ce reacție a putut stârni un serial anulat după doar câteva episoade și este incredibil că la 10 ani distanță a devenit parte din cultura populară.

 

4 Comments Firefly – 10 ani

 1. Trespasser

  Mal Reynolds and the crew FTW! :))

  Este incredibil serialul. Chimia dintre actori, replicile, personajele acopera realizarea relativ ieftina.
  Pacat ca in Europa conventiile de acest gen sunt rare si foarte greu de ajuns la ele.

  Reply
 2. nexus

  Serialele care presupun si ceva mai multa inteligenta mereu sunt “gatuite” destul de rapid (Babylon 5 cand a deviat de la stilul usurel din Star Trek, Lie to me, Dollhouse). A fost chiar un mare ghinion sa nu apuce macar doua sezoane, dar macar au reusit sa faca filmul dupa si sa clarifice multe idei lansate in serial. Mi s-a parut haios cand a aparut Nathan Fillion imbracat ca Mal intr-un episod din Castle la o petrecere. :))
  Si apropo de stilul Firefly, merita citite seria de carti “Tales of the Ketty Jay”. (Nu retin daca a fost sau nu mentionata in ultima discutie despre carti.)

  Reply
  1. Meekuu

   Hehe, deja am citit-o. Aștept cu nerăbdare următorul volum (care se pare că va fi și ultimul).

  2. nexus

   Asata nu o stiam… Desi are dreptate (dupa ce am ajuns la cartea nr. 20 din seria Dirk Pitt pot spune ca mai bine sa te opresti pana nu se alege praful), tot nu ma incanta ca vor fi doar 4 carti… Si mai e destul timp pana pe 15 august 2013…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *