Că tot e plină blogărimea de advertoriale cu BlackFriday și toate magazinele își laudă oferta și se laudă cât de bine sunt pregătite pentru “sărbătoarea buzunarelor golite” trebuie să povestesc cum merg lucrurile c-o zi înainte de vinerea neagră. C-așa-s eu, mai hater de felul meu.

Avem o comandă la eMag făcută în weekendul trecut pentru un cadou făcut cuiva. Cadou care trebuia dat în weekendul ăsta. Și cum tot aveam drum luni pe lângă Crângași trec pe la ei pe la showroom să întreb dacă nu cumva au deja pe stoc ce aveam de ridicat, dacă nu, să redirectez comanda la Unirii că era mai în drum. Nu venise comanda dar am primit asigurarea fermă că marți sau miercuri cel târziu va ajunge la Unirii. Excelent, ce să zic.

Azi ajunge frate-meu la Unirii să ridice comanda. Angajatul eMag de acolo era de negăsit iar cei de la Flanco au zis că nu se bagă. Și probabil angajatul eMag e ocupat cu BlackFriday-ul așa că mai bine să vină luni să ridice comanda. Rețineți, “angajatul” adică unul singur. Și asta se întâmpla joi în jurul orei 14. Orarul afișat pe site-ul lor este Luni-Duminică 10-22.

După parlamentări îndelungi și nițică ceartă a ridicat produsele de la unul din angajații Flanco. Că deh, așa-i frumos cu sărbătorile astea importate de la americani, le transformăm noi românește chiar înainte de-a începe.