A început BlackFriday ?

Că tot e plină blogărimea de advertoriale cu BlackFriday și toate magazinele își laudă oferta și se laudă cât de bine sunt pregătite pentru “sărbătoarea buzunarelor golite” trebuie să povestesc cum merg lucrurile c-o zi înainte de vinerea neagră. C-așa-s eu, mai hater de felul meu.

Avem o comandă la eMag făcută în weekendul trecut pentru un cadou făcut cuiva. Cadou care trebuia dat în weekendul ăsta. Și cum tot aveam drum luni pe lângă Crângași trec pe la ei pe la showroom să întreb dacă nu cumva au deja pe stoc ce aveam de ridicat, dacă nu, să redirectez comanda la Unirii că era mai în drum. Nu venise comanda dar am primit asigurarea fermă că marți sau miercuri cel târziu va ajunge la Unirii. Excelent, ce să zic.

Azi ajunge frate-meu la Unirii să ridice comanda. Angajatul eMag de acolo era de negăsit iar cei de la Flanco au zis că nu se bagă. Și probabil angajatul eMag e ocupat cu BlackFriday-ul așa că mai bine să vină luni să ridice comanda. Rețineți, “angajatul” adică unul singur. Și asta se întâmpla joi în jurul orei 14. Orarul afișat pe site-ul lor este Luni-Duminică 10-22.

După parlamentări îndelungi și nițică ceartă a ridicat produsele de la unul din angajații Flanco. Că deh, așa-i frumos cu sărbătorile astea importate de la americani, le transformăm noi românește chiar înainte de-a începe.

5 Comments A început BlackFriday ?

 1. Alex

  Same shit different year. Boii cumpara, companiile fac bani. Cand ii vad pe astia ca se trezesc pe la 5 dimineata sa stea in rand ca sa cumpere X-Y urinez pe mine de ras.

  Reply
 2. nexus

  eMag? :)) “You should have known MUCH better…”
  Exemplu de “super oferta” de la ei: hard WD Red de 3TB (WD30EFRX). Daca te uiti pe la altii, e in jur de 700-720 RON (chiar 677 RON la DC Shop). La eMag e “la promotie” 810 RON, in urma unei “reduceri” (ca doar e promotie, nu?) de 10%. Vineri poate mai baga inca 10% la “reducere” si ofera clientilor “privilegiul” de a-l lua la pretul pietei.
  Eu prefer sa consider eMag ca “o chestie nasoala care li se intampla altora”. :))

  Reply
  1. nexus

   Ca sa ramana “pentru posteritate”: mai toate site-urile magazinelor de la noi sunt “muci”, doar cateva pot fi accesate dupa mult prea multe incercari sa le mai numar. Altex si eMag au adoptat tactica “ne vedem de dimineata”. Amana inevitabilul…
   Din nou oferte slabe (daca vreun pret a scazut semnificativ, e clar ca lichideaza stocul care nu a mai “miscat” de niste luni bune) si dovada ca nu sunt pregatiti “negustorii” de la noi pentru trafic sustinut. Sau poate “m-am obisnuit prost” stand pe Amazon si steam? Desi vad ca site-ul B&H e functional fara probleme si nu cred ca sunt chiar asa “gigant international”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *