Good ideea !!!

De ce naiba nu s-au gândit mai devreme la asta :

 

 

Cine n-a înțeles ideea să-i explic. Au montat coșuri de gunoi pe marginea spațiului verde de pe mijlocul bulevardului Unirii. Sunt puse în dreptul șoferilor din mașinile care opresc la stop și sunt fix la distanță de o mașină. Cu alte cuvinte, un mesaj subtil pentru toți nesimțiții care aruncă din mașină diverse chestii pe jos. Următorul pas ar fi montarea de coșuri de gunoi și pentru celelalte benzi. Poate așa o să priceapă mai mulți.

5 Comments Good ideea !!!

 1. bogd

  Eu tocmai ma distram acum vreo doua saptamani (cand le-am vazut prima data) pt. ca sunt cosuri “normale”. Stii tu, din-alea la care gaura e de vreo 5 cm diametru. Asa ca nu prea vad multi capabili sa nimereasca gaura respectiva din masina (mai ales tinand cont ca nu ai cum sa parchezi langa ele in asa fel incat sa le ajungi cu mana).

  Nu ma intelege gresit – le consider (si eu) o idee buna. Dar ca de multe ori la noi, cred ca implementarea lasa ceva de dorit.

  Reply
 2. xfilez

  Au pus cam peste tot in sectorul 3 … sunt si unele cu gaura mai mare, si cu o plasa in jur, gen cos de baschet. Probabil astea cu gaura mica sunt facute sa te dai jos din masina cat tine semaforul rosu (eu asa am facut).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *