Greva la Metrorex

Azi, cand ies din metrou la Unirii si urc scarile raman blocat. Era plin de populatie p’acolo ca pe vremea impuscatului cand bagau adidasi de porc la alimentara din colt. Dupa ce-am vazut o chestie agramata scrisa pe vreo 4 foi A4 prinse intre ele mi-am dat seama ca asistam la un protest “spontan” a celor de la Metrorex.
Ce mi se pare extrem de ciudat e ca, timp de 4 ani in guvernarea PSD n-am auzit neam de astia de la Metrorex. Faptul ca liderul sindicalistilor face parte din PSD nu are nici o importanta probabil. De cand cu ciolanu pe mana altora am avut deja 2 greve la metrou.

Numai eu vad metroul ca pe-o sursa buna de bani ? Publicitate in trenuri, in statii, spatii comerciale, cabluri trase, locatii pentru inchiriat etc… Greva ? La munca ba nu la intins mana.

1 Comments Greva la Metrorex

  1. nexus

    Legat de banii sindicatului Metrorex – nu stiu de restul afacerilor (panouri, afise etc), dar sigur banii de chirie pentru buticuri ajung la sindicat.
    Asa ca “bietii sindicalisti” nu sunt chiar atat de “saraci si cinstiti” pe cat se dau.
    De ce nu aud proteste ca nu primesc noi garnituri de tren si sta poporul cate 8 minute intre metrouri (si asta in perioada de varf – in rest… stai ca oricum nu ai de ales)?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *