HBO România

Citeam azi dimineață pe budă fițuica aia gratuită pe care o găsești pe la casieriile operatorilor de cablu cu/despre HBO. Printre chestiile pe care le-au pus ăia grămadă în revistuță este și un interviu cu Mary Louise Parker, actrița principală din “Weeds”.

Dincolo de uimirea mea la vederea unui interviu legat de un show care NU este produs de HBO ci de un canal oarecum concurent (Showtime) mai apar câteva mici “răhățele” ca să le zic așa. Acum nu știu dacă gigeii care fac fițuica asta la noi pur și simplu au găsit un material de umplutură sau chiar a muncit cineva (cândva) de la HBO pentru interviul ăla. 2 chestii majore legate de interviu m-au enervat. Primul (sau ultimul dacă e să o luăm cronologic) este sfărșitul. Interviul se termină cu o întrebare (poate fi considerată și retorică) pusă de cel care lua interviul. O fi politicos să nu termini interviul cu reacția celui intervievat ? O fi pe la ei… A doua chestie este legată de data la care a fost luat interviul. Introducerea explică faptul că Mary Louise Parker filmează “zilele astea” cel de-al doilea sezon al serialului “Weeds”. Wtf. Cel de-al 3-lea sezon începe luna asta (transmiterea lui). Interviul ăsta are în jur de-un an vechime. Eu știu că suntem pe la coada Europei (din cam toate punctele de vedere) și că suntem și foarte, foarte departe de US of A dar parca asta-i prea de tot.

HBO România este pe undeva pe la genunchiul broaștei în ceea ce privește calitatea programelor. Un exemplu (primul care mi-a venit în minte) este legat de Sopranos. Serial produs de HBO. Câte serii a transmis HBO la noi ? Mdap. Așa mă gândeam și eu. Și nu e singurul exemplu. Și se mai miră cineva de ce piratăm serialele din afară. Păi răspunsul e simplu, pentru că DOAR așa apar pe la noi. Sau dacă apar, apar cu întârzieri de ani de zile. Aici aș vrea să dau o mare bilă alba celor de la AXN. Lost este pe la sfârșitul sezonului 3 și la ei. Jericho la fel. Deci alții pot. Doar HBO România ne prezintă interviuri vechi, seriale vechi, filme vechi (și marea majoritate proaste).

Aștept luna viitoare să citesc interviul cu Laurence Olivier care tocmai a terminat filmările la noul său film “Wuthering Heights”. Sau cu celebrul comic american Jerry Seinfeld care filmează zilele astea cel de-al doilea sezon al sitcom-ului cu același nume.

5 Comments HBO România

 1. Alex

  weeds reincepe pe 13 august si mor de oftica ca chiar sunt curios cum se termina stand-off-ul aproximativ mexican de la finalul sezonului 2…in alta ordine de idei, Mary Louise Parker e o super MILF

  Reply
 2. nexus

  Vina ta ca te-ai apucat sa o citesti. :)) HBO Romania sta din ce in ce mai slab din punct de vedere al programelor. Nu stiu daca e o problema care tine de toata partea europeana (cum e la Discovery) sau suntem noi mai “norocosi”.

  Reply
 3. required_name

  AXN face parte din à¢â‚ ¬Ã… ¾trustulà¢â‚ ¬Ã‚  HBO (ca si cinemax). Probabil e ceva legat de politica editoriala de nu aduc noutati.

  Reply
 4. yes_master

  Time Warner include AXN, HBO si SHOWTIME. Mai intereseaza-te, omule, inainte sa comentezi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *