Cred că relația mea cu cei de la Fan Courier stă sub o zodie nefastă. Au să-mi livreze un plic (biletele luate la Andre Rieu). Fiind anunțat de cei de la Eventim ca vor începe livrările de luni da’ nimic altceva în plus detalii, n-am stat să mă cramponez de ei. Nici c-aș fi avut cum, săptămâna asta eram prins la un curs în zilele de luni, marți și joi.  Primesc marți dimineață pe la 10 un SMS în timp ce eram în curs prin care eram anunțat de faptul că va fi livrat plicul în ziua respectivă. O oră mai tâziu mă sună și curierul care mă ia imediat la rost, “nu sunteți acasă, că nu răspundeți la interfon !”. Rămân ușor blocat da’ mă repliez rapid și-i transmit cât se poate de clar că NU aveam de unde să știu în ce zi va veni el și nu-i nimeni tâmpit să stea acasă o săptămână întreagă doar-doar va ajunge curierul. Îi spun că mă găsește fie în ziua respectivă la altă adresă, fie joi (astăzi), între orele 9 și 15. Bun, rămâne să-mi livreze joi un alt coleg comanda la cealaltă adresă specificată.

Ieri (miercuri), fiind zi de pauză la curs, am fost pe drumuri până mai spre seară, am observat că m-a sunat la un moment dat un număr necunoscut. Dar știind că-i specificasem curierului să vină joi n-am făcut legătura. Azi termin treaba pe la un 15:20, văd că n-a ajuns curierul, nu mai stau să-l aștept, plec. Mă sună 15 minute mai târziu să-mi spună la fel, că el a ajuns. Îi comunic și ăstuia faptul că am dat totuși un interval de livrare. Interval în care pot măcar să fiu sunat, sau pot primi măcar un SMS să mi se spună că va fi livrată comanda acolo, în jurul orei X.  Mi se spune tăios că el a venit și ieri si nu i-am răspuns la telefon. Facepalm. Îmi sare țandăra, îi spun că i-am specificat clar colegului că voi fi DOAR joi acolo între orele 9-15 și că, dacă vrea să livreze, îi pot da altă adresă. I-am dat adresa soacră-mii că pe ea o găsește acasă.

Să ne înțelegem, nu vorbim aici de chițibușuri că m-a pus curierul să ies în frig fără geaca pe mine. Neah, vorbim de lipsă acută de comunicare și ignorarea completă a unor instrucțiuni simple. Chiar m-am oferit azi să mă întorc eu din drum după el și să ne întâlnim undeva (deși am achitat curier ca să nu fiu nevoit să mă plimb prin București după colet). Nu s-a putut nici asta.

Comparativ cu ăștia, am avut de primit un colet de la SportsDirect. Care-a venit cu un alt curier. M-a sunat azi să mă întrebe dacă-s acasă, i-am spus că nu-s, că sunt la adresa X, în alt sector, 2 ore mai târziu venea coletul de la SportsDirect acolo fără probleme. Deci e posibil.