Spamul serii

La un moment dat am început să primesc pe mail (pe adresa corespunzătoare blogului) niște mesaje provenite de la așa-zisa revistă culturală ARCAD@. N-am dat prea mare importanță, delete, report spam, chestii de genul ăsta.

În seara asta în schimb mail-ul cu spam atacă un subiect sensibil mie și anume Roșia Montană. Redau mai jos integral conținutul mail-ului :

from Petre Fluerașu
to [email protected]
date Fri, Aug 15, 2008 at 12:32 AM
subject Rosia Montana, descopera adevarul!
signed-by gmail.com

hide details 12:32 AM (40 minutes ago) [Rosia Montana sau despre cum traditiile trebuie uneori demolate.pdf]

Reply

Buna ziua,

In jurul orasului minier Rosia Montana a izbucnit in ultimii ani una dintre cele mai mari controverse din istoria mineritului mondial.

Mistificarile ecologistilor, interesele ascunse si protestatarii de facto au intarziat deja cu 10 ani exploatarea miniera, in timp ce oamenii din Rosia Montana sufera traind la limita saraciei.

Este timpul sa lovim cu pumnul in masa si sa nu le mai permitem ecologistilor sa influenteze luarea deciziilor. Sa nu le mai permitem sa ne includa in agenda lor oculta.

Adevarul este la indemana fiecaruia dintre noi.

Sa descoperim adevarul despre Rosia Montana. Tu poti schimba ceva!

* Cei care doresc mai multe informatii legate de subiect, sau care vor sa organizeze dezbateri, emisiuni, intalniri pe aceasta tema sau cei care doresc sa viziteze Rosia Montana, ma pot contacta pentru mai multe detalii. De asemenea, articolul poate fi preluat de catre oricine doreste sa o faca, cu precizarea autorului cat si cu precizarea autorului fotografiilor. Pentru orice informatii suplimentare folositi adresele de contact.

Petre Fluerașu,

Director ARCAD@

0720 541078

www.arcada.org.ro

[email protected]

[email protected]

Nițel (mai mult) ofticat am trimis întâi un mail dobitocului “domnului director” să înceteze cu spam-ul și apoi am trecut la un google search ca să văd cine-i ăsta. Nici n-a trebuit să caut mult.

Cităm din “biografie” :

Petre Andrei Fluerașu s-a născut în 1987, în București. A urmat cursurile gimnaziale la liceul teoretic “Nicolae Iorga”. A terminat cursurile liceale în cadrul Colegiului Național de Informatică “Tudor Vianu” din București.

În prezent:

– student în anul al II-lea la “Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC)” din cadrul Universității din București

– director al revistei de entertainment cultural “ARCAD@”

– redactor colaborator la cotidianul “Jurnalul Național”, secțiunea Cultură Mass-Media

P-aici m-am oprit. Nici nu mai avea rost să merg mai departe. Are 21 de ani și deja halește rahat cu polonicul la căcăstoarea lui Voiculescu. Bun așa. Viitor de aur (și nu extras) țara are…

3 Comments Spamul serii

  1. E-nigma

    astia de la Vianu erau oameni seriosi, mah. pfui. seriozitatea nu te hraneste, si jurnalismul e plin de stricate ca si politica (de fapt cred ca traiesc in concubinaj). si cand ma gandesc ca era sa dau IT-ul pe FJSC.. he’s good to blow Voiculescu’s whistle.. damn bitch hoping to get rich.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *