Întâlnire instructori

Zilele astea are loc în Politehnică, Facultatea de Automatică și Calculatoare, o întâlnire a instructorilor Cisco de la academiile regionale/locale cu scopul de retraining pentru versiunea 4.0 a curriculumului de CCNA.

N-o să povestesc nimic legat de activitățile desfășurate (nu pentru că n-ar merita ci pentru că nu am participat chiar activ în desfășurarea lor). O să povestesc doar despre cina de la  Shorley (mdap, bomba aia de pe lângă Politehnică) în compania unor instructori din Macedonia și Rusia (pe lângă Bogdan și încă vreo 2-3 oameni de la noi).

Bogdan îi cunoștea pentru că fusese într-o vizită în Macedonia în scopuri “academice” dar discuția s-a legat mai rapid după ce băieții au întrebat ce vin le recomandăm dintre cele 2 soiuri aduse pe masă (o Busuioacă de Bohotin de Huși și o Fetească albă de Pietroasa ). Ambele fiind vinuri demidulci le-am recomandat Busuiaca pentru aromă. De-acolo s-a legat discuția și am avut o cină agreabilă discutând probleme de la asemănările unor cuvinte în ambele limbi (cum ar fi “rachiu” :D) până la jocuri pe calculator/console.

Inutil de spus faptul că și eu și Bogdan am plecat acasă cu mașinile proprii după ceva vin luat la bord. Bogdan cam un pahare iar eu vreo 2, direct proporțional cu distanța de parcurs până acasă (el până în Militari, eu până în Titan).

Morala serii ? Păi nu-i clară ? Alcoolul te ajută să socializezi mai ușor…

2 Comments Întâlnire instructori

  1. bogd

    Asa, spune tot! :P

    Sa vezi ce te-ar fi ajutat sa socializezi cu politistu’, daca se nimerea unu’ in drum (sambata seara fiind) :P

    [ Aaa, si uitasem – in ciuda ghilimelelor plasate strategic de meekuu, vizita mea in Macedonia chiar fusese in scopuri academice :P ]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *