La "Casa"

În seara asta am ajuns AICI. O întâlnire amânată de vreo 2 săptămâni și reînviată astăzi. În afară de locul adânc în care este băgat localul nu prea am ce să-i reproșez. Zona Armenească – Calea Moșilor (deci full de mașini și p.la locuri de parcare).

Interior plăcut, primitor, poate un pic cam întortochiat. Servirea ireproșabilă și prețurile ok.

Am primit recomandări legate de pastrama și cârnații de Pleșcoi. Așa că am comandat un Platou Pleșcoi care conținea pastramă, cârnați, mămăliguță și castraveciori murați. 26 RON o porție rezonabilă. Având în vedere dimensiunile mele, rezonabilă înseamnă mai mult decât acceptabilă pentru 2-3 fete care țin la siluetele lor. Până să vină masa și încă una din persoanele așteptate, am mai luat și o porție de “Bruschete cu somon” – 8,6 RON (parcă) și o carafă de 50cl de vin alb, sec.

După operațiunea “linsul degetelor” am mai întins-o la vorbă până când am atentat la ceva deserturi.

Aici am avut cea mai gustoasă surpriză. Papanași cu smântână și gem de mure. Dacă nu eram plin după platoul anterior JUR că lingeam farfuria. Au fost fenomenali. La toate de mai sus se mai adaugă încă vreo 3-4 beri și să tot facă aproximativ 100 RON pentru 2 persoane pentru o sâmbătă seara într-o ambianță plăcută și pentru o masă copioasă. Revin la următorul salariu :P.

2 Comments La "Casa"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *