După aproape o săptămână de bolit azi am fost obligat să scot nasu’ afară din casă. Am avut o întâlnire la sediul unor clienți, lângă Pizza-Hut în Piața Romană. După ce-am terminat de discutat și lămurit problemele presante care nu mai suportau amânare, am făcut un pit-stop în Pizza-Hut pentru re-alimentare. Am luat 2 pizza la pachet pentru mine și “my significant other” (că tot facem aproximativ juma’ de an de când stăm împreună) și am purces spre stația de autobuz/troleibuz de pe Dacia, din fața liceului economic a cărui nume îmi scapă acum. În stație, tușind, trăgându-mi nasul într-un mod complet dizgrațios și enervant și stând cu cutiile de pizza în mână, observ o figură oarecum cunoscută. Nu știam de unde s-o iau dar în mod sigur era cunoscută. Îmi pică mie o fisă și scot rapid M600-le din buzunar să google search. Bănuiam că-i vorba de Cristi Roman (a cărui față n-o văzusem irl până în momentul respectiv) dar nu puteam să mă duc ca nebunu’ spre om, să-l trag de mânecă și să-l întreb “Auzi, nu te supăra, tu ești ăla ?”. Așa că am ales versiunea “b”. Dar n-am prea avut succes că-mi mergea execrabil gprs-ul și nu prea se încarcau pozele. Observând și că mai era cu cineva, am decis să nu mă fac de râs și să mă abțin până acasă.

A venit 79-le și am împins pizza înauntru fics în coasta tipului. Am observat eu ceva sticliri și priviri ușor lacome spre punga mea da’ nu le-am prea pus la inimă.

Acasă, când s-au liniștit toate balamucurile de vineri seara, pun mâna pe YM și-l iau la interogatoriu pe Cristi Roman :

Meekuu: salut
Meekuu: on ?
Cristian Roman: sal, da
Meekuu: din intamplare te-ai urcat azi intr-un 79 la romana ?
Cristian Roman: stai asa…..
Cristian Roman: pe dacia
Meekuu: da
Meekuu: :D
Meekuu: damn it
Cristian Roman: sa nu zici ca tu erai cu pizzele alea in mina
Cristian Roman: :))))))))))))))))))))
Meekuu: ba da
Meekuu: nu puteam sa vin ca nebunu la tine sa te intreb
Cristian Roman: te-am “mirosit”
Cristian Roman: :)))
Meekuu: asa ca cautam pe net poza ta
Meekuu: cu mobilu
Cristian Roman: chiar ma gindeam “frate, ce are acolo”

Deci am fost remarcat și eu (chiar dacă Cristi nu știa cum arăt iar motivul era cu totul altul). Data viitoare-i cedez o felie. Acu știu că dacă intram în vorbă cu el nu scăpam fără să-l hrănesc nițel prin RATB.