Întâlnire de bloggeri

După aproape o săptămână de bolit azi am fost obligat să scot nasu’ afară din casă. Am avut o întâlnire la sediul unor clienți, lângă Pizza-Hut în Piața Romană. După ce-am terminat de discutat și lămurit problemele presante care nu mai suportau amânare, am făcut un pit-stop în Pizza-Hut pentru re-alimentare. Am luat 2 pizza la pachet pentru mine și “my significant other” (că tot facem aproximativ juma’ de an de când stăm împreună) și am purces spre stația de autobuz/troleibuz de pe Dacia, din fața liceului economic a cărui nume îmi scapă acum. În stație, tușind, trăgându-mi nasul într-un mod complet dizgrațios și enervant și stând cu cutiile de pizza în mână, observ o figură oarecum cunoscută. Nu știam de unde s-o iau dar în mod sigur era cunoscută. Îmi pică mie o fisă și scot rapid M600-le din buzunar să google search. Bănuiam că-i vorba de Cristi Roman (a cărui față n-o văzusem irl până în momentul respectiv) dar nu puteam să mă duc ca nebunu’ spre om, să-l trag de mânecă și să-l întreb “Auzi, nu te supăra, tu ești ăla ?”. Așa că am ales versiunea “b”. Dar n-am prea avut succes că-mi mergea execrabil gprs-ul și nu prea se încarcau pozele. Observând și că mai era cu cineva, am decis să nu mă fac de râs și să mă abțin până acasă.

A venit 79-le și am împins pizza înauntru fics în coasta tipului. Am observat eu ceva sticliri și priviri ușor lacome spre punga mea da’ nu le-am prea pus la inimă.

Acasă, când s-au liniștit toate balamucurile de vineri seara, pun mâna pe YM și-l iau la interogatoriu pe Cristi Roman :

Meekuu: salut
Meekuu: on ?
Cristian Roman: sal, da
Meekuu: din intamplare te-ai urcat azi intr-un 79 la romana ?
Cristian Roman: stai asa…..
Cristian Roman: pe dacia
Meekuu: da
Meekuu: :D
Meekuu: damn it
Cristian Roman: sa nu zici ca tu erai cu pizzele alea in mina
Cristian Roman: :))))))))))))))))))))
Meekuu: ba da
Meekuu: nu puteam sa vin ca nebunu la tine sa te intreb
Cristian Roman: te-am “mirosit”
Cristian Roman: :)))
Meekuu: asa ca cautam pe net poza ta
Meekuu: cu mobilu
Cristian Roman: chiar ma gindeam “frate, ce are acolo”

Deci am fost remarcat și eu (chiar dacă Cristi nu știa cum arăt iar motivul era cu totul altul). Data viitoare-i cedez o felie. Acu știu că dacă intram în vorbă cu el nu scăpam fără să-l hrănesc nițel prin RATB.

5 Comments Întâlnire de bloggeri

 1. Piticu21

  LOL … hai ma … cum dracu tu ai norocul sa te intalnesti cu ala care nu iese din casa nici sa se vada cu nimeni :)

  si de asta lipsesti tu de la scoala … sa pizza da?
  Mai ales ca eu nu am gasit locuri dupa cursuri, deci vezi sa … explici inca o data layerul transport ca am picat testu.

  Reply
 2. Cristi Roman

  Ba ies ma Piticule, da nu-mi plac intilnirile cu 118 blogeri: nu intelegi nimic din ele. Cind veti fi maxim 2-3-4 si ma veti vrea la bere&food, sint al vostru :)).
  Sint bizi rau cu ce fac pe linga job, adica tot ce tine de PAPABUN :)). De-aia era cit p-aci sa-l atac pe Micutzu, intr-o scena apocaliptica, in care cei mai masivi barbati din statia aia cu 30 de oameni sa se bata pentru o sacosa cu pizze :)).

  Reply
 3. Meekuu

  Nu stiu de ce da’s cam de acord cu ceea ce zice Cristi.
  Nu am nimic cu oamenii dar oricum la intalniri mari se formeaza grupulete. In plus, o iesire relaxata la bere e mult mai fun decat o intalnire intre 20-30 de oameni. E ca într-o orgie unde-s prea mulți de genul tău și orice-ai face tot dai de-o p.lă pe lângă tine.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *