La volan

Am văzut săptămâna asta două specimene la volan pe care cu dragă inimă le-aș lovi cu dinții de covrig în mod repetat. Ambele gagici. Ambele vorbind la telefon, cu telefonul în mânuța din dotare, evident.

Prima, o fătucă blondă într-un Kia C’eed din ăla ca a lui Piticu (nu, nu sugerez eu, ăla cu Polo roșu, că Piticu are mașină de gagică) era cu un telefon la ureche și cu un altul în mână. Și conducea în timpul ăsta pe bulevardul Unirii. Pe 2 benzi căutând înfrigurată ceva prin telefonul ăla. Ce conta că era în trafic și mai erau și alții pe lângă ea pe bulevard.

A doua, o corporatistă cu ochelari nu și-a permis decât un singur telefon. Da’ tot la ureche-l ținea. Și cu el la ureche și râzând cu toți dinții a tăiat 3 benzi și-a reușit să facă stânga plecând de pe banda I. Fără semnal, fără nimic.

Băi, eu înțeleg că telefonul mobil a devenit un accesoriu de care nu te poți desprinde nici măcar în mașină. De aia am dat acum 2 ani vreo 250 de lei pe-o cască bluetooth multipoint. Că nah, am 2 telefoane la care ar trebui să pot răspunde tot timpul dacă-s căutat. Și mă uitam zilele astea că, în afară de faptul că au apărut multe alte alternative cu multipoint, au mai și scăzut prețurile la tipul ăsta de căști.

Eu pe ăștia i-aș amenda de să le sară capacele. Cam așa de valoarea a 2-3 căști din astea cu multipoint.

By the way, că tot mă uitam să văd noutățile în domeniu, știe cineva unde găsesc în România casca din imaginea de mai sus ? Este cea de aici : http://www.itechdynamic.com/VoiceClip-604/mainproduct/view/4

6 Comments La volan

 1. zoso

  iti recomanda o căciulă mai specială care iti garantează ca vei fi lasat in pace si respectat. o cască din aia de motociclist german din primul război. gets shit done!

  Reply
 2. ipo

  LOL, acum mai putin de un minut, in fata casei mele, se auzea scandal. Ies pe geam sa vad ce se intampla: un tip cu un Golf tipa (moderat) pe geam la un sofer de troleibuz care… vorbea la telefon si blocase toata strada! Troleul oprise ca sa stea ala la taclele desi Golful se trasese in lateral, ca nu era loc sa treaca amandoi. Nu s-a miscat cretinul de la Ratb pana nu am tipat pe geam la el ca ies afara si da de dracu. Daca si la profesionisti e asa, degeaba discutam de casti fara fir… (ca sa nu mai vorbim de taximetristi!)

  Reply
 3. d3fault

  Am intalnit totusi un taximetrist care a vorbit la telefon cu hadsfree, foarte putin cu un coleg vroia o informatie ala si dupa ce a terminat si-a cerut scuze :-) nu-mi venea sa cred asa ca am intrebat-o si pe ceea care era cu mine cand am coborat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *