Am văzut săptămâna asta două specimene la volan pe care cu dragă inimă le-aș lovi cu dinții de covrig în mod repetat. Ambele gagici. Ambele vorbind la telefon, cu telefonul în mânuța din dotare, evident.

Prima, o fătucă blondă într-un Kia C’eed din ăla ca a lui Piticu (nu, nu sugerez eu, ăla cu Polo roșu, că Piticu are mașină de gagică) era cu un telefon la ureche și cu un altul în mână. Și conducea în timpul ăsta pe bulevardul Unirii. Pe 2 benzi căutând înfrigurată ceva prin telefonul ăla. Ce conta că era în trafic și mai erau și alții pe lângă ea pe bulevard.

A doua, o corporatistă cu ochelari nu și-a permis decât un singur telefon. Da’ tot la ureche-l ținea. Și cu el la ureche și râzând cu toți dinții a tăiat 3 benzi și-a reușit să facă stânga plecând de pe banda I. Fără semnal, fără nimic.

Băi, eu înțeleg că telefonul mobil a devenit un accesoriu de care nu te poți desprinde nici măcar în mașină. De aia am dat acum 2 ani vreo 250 de lei pe-o cască bluetooth multipoint. Că nah, am 2 telefoane la care ar trebui să pot răspunde tot timpul dacă-s căutat. Și mă uitam zilele astea că, în afară de faptul că au apărut multe alte alternative cu multipoint, au mai și scăzut prețurile la tipul ăsta de căști.

Eu pe ăștia i-aș amenda de să le sară capacele. Cam așa de valoarea a 2-3 căști din astea cu multipoint.

By the way, că tot mă uitam să văd noutățile în domeniu, știe cineva unde găsesc în România casca din imaginea de mai sus ? Este cea de aici : http://www.itechdynamic.com/VoiceClip-604/mainproduct/view/4