Mai suge si gmail

Cam de cand am inceput sa folosesc gmail n-am mai avut nevoie de un client de mail. Pe atunci nu aveam laptop-ul dar totusi aveam acces extrem de usor la toate mail-urile. Mai mult decat atat, erau aranjate cu etichete si filtrate. Am gasit la gmail functionalitati pe care nu le-am gasit pana acum in nici un client de mail. Numai treaba cu thread-urile si tot ar fi fost de ajuns pentru a ma face sa-l folosesc.
Cam pana pe aseara. Am trimis un mail ieri unui grup mai mare de studenti care terminasera semestrul I si II de CCNA sa-i anunt ca saptamana viitoare incepe un nou semestru. Am folosit o identitate alternativa ca sa nu trimit folosind adresa mea si ca ei sa poata da reply la o adresa unde pot raspunde mai multe persoane. Evident ca au inceput sa curga mail-urile cu intrebari.
Am ajuns acasa pe la 8 si am vrut sa incep sa le raspund catorva dintre ei. Mai ales ca unii fusesera chiar in clasele mele. Insa gmail-ul a luat-o razna. N-am putut trimite nici un mail. Initial am crezut ca-i vorba de browser insa nici din Opera si nici din IE nu mergea. Atunci mi-am dat seama ca am devenit prea dependent de functionalitatea oferita de gmail. Ca ar fi trebuit sa am o alternativa in cazuri de genul asta. Am servere de mail pe care pot sa le folosesc dar acolo nu ajung toate mail-urile mele. O sa repar greseala si o sa ma invat minte pe viitor. Azi, pe la ora 15 am observat ca merge din nou.
Sunt foarte curios daca cumva exista vre-un client de mail care sa stie thread-uri in genul in care stie gmail. Stie cineva ?

2 Comments Mai suge si gmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *