Hai să alternez una rece / una caldă / una rece.
Urmează aia rece. Una atât de rece încât mai că-ți lasă fiori pe șira spinării.

Mai acum câteva zile am aflat de faptul că mysql-ul de pe serverul Ministerului Sănătății n-are parolă la conectarea din exterior. Primul lucru a fost să încerc și să verific. După ce-am aruncat un ochi fugar peste bazele de date de acolo și m-am lămurit că IP-ul este același cu cel pe care rulează site-ul Ministerului Sănătății am pus mâna și-am trimis un mail la adresele de mail de contact existente pe site și la nelipsitele webmaster, admin și postmaster (măcar astea ar trebui să ajungă la cineva care să știe cu ce se mănâncă chestiunea).
În mail le spuneam că-i aștept 12 ore să remedieze situația, în caz contrar voi seta eu o parolă pe mysql ca să nu pățească cine știe ce (atenție, eu nu aveam informația la prima mână) și că-i aștept ulterior să recupereze parola de la mine sau să facă orice comentariu referitor la situație. Asta se întâmpla pe sâmbătă. Am stat până duminică seara. Între timp mi s-au întors și mail-urile cu Undelivered la webmaster/admin/postmaster. Deja speranțele ca cineva întreg la minte să citească mail-ul trimis de mine se apropiau de 0 vertiginos. Am dezbătut cu avionaru dilema morală în care mă aflam. Să fac publică treaba fără să mă ating de serverul lor și să-i las la mâna unuia care nu știe prea multe și dă un drop p’acolo sau să setez înainte o parolă.
Pe la 11 seara am setat o parolă la ei. Nu înainte de-a face o serie de screenshot-uri din care se vede pe unde m-am plimbat. I-am mai lăsat totuși până azi în speranța că vor da un semn de viață. N-am auzit nimic. Poate se aude acum ceva…

Ca să-l citez pe Avionaru, trist, se învârt o grămadă de bani de-ai noștri în treburi făcute în halul ăsta.

MS Ro 1

MS Ro 2

MS Ro 3

MS Ro 4