Muie RCS

Pentru că n-am (încă somn) căscam ochii pe la TV la un SF mai vechiuț pe TV1000 (unul din posturile cu filme transmise de RCS/RDS). Tocma când era acțiunea mai prin toi (e film de James Cameron) m-au lăsat fără imagine și sunet.

După vreo 3-4 minute de uitat la subtitrare și de înjurat (finuț doar că nu era cine știe ce capodoperă) printre dinți m-am prins cum stă treaba. Aici ar fi trebuit să înceapă să transmită niscaiva pornache (că prea s-a întrerupt fix la 1 când încep de obicei porn-urile ). În loc de pornache au în schimb subtitrarea de la filmul care trebuia să ruleze.

Pentru că mă oftică ideea o să le fac nițel scandal pe tema asta. Eventual și c-o mică plângere pe la ANPC. Deși sunt sigur că n-o să pățească absolut nimic. Tocmai îi spuneam lui Bogdan mai devreme că de aia își permit ISP-iștii noștri toate măgăriile. Nu există nici o lege clară și nu pățesc absolut nimic. Clientul este constant tratat cu scârbă  iar lor le merge afacerea €xcelent.

5 Comments Muie RCS

 1. nexus

  Singura sansa reala de imbunatatire a unor servicii este concurenta. Pana atunci se merge merge pe specula. Si cat timp nu poti trece la alta firma de cablu… incearca sa vezi filmul din “alte surse”…

  Reply
 2. LittleBro

  nu chiar, pe tv1000 nu incepe pornache, probabil a fost ceva de la transmisiunea prin satelit, ar fi trebuit sa verifici pachetul de programe via sat din care face si tv1000 parte.

  Reply
 3. claus

  TV1000 transmite niste soft pr0nache dupa 1 dar e tot programul lor, nu schimba RCS pe alt post. Am patit faze de-astea si cu HBO, eu zic ca e de la posturile TV, nu de la RCS.

  Reply
 4. Gabi

  Mie deștepții de la RCS îmi provoacă greață zilnic. De 3 luni de zile trebuie să vină să schimbe nu știu ce pentru că toate posturile se văd cu purici, au și recunoscut că-i defecțiune a lor, dar nu vine nimeni. Comoditatea însă te împiedică să stai, să faci cereri etc. pentru ceva ce oricum nu utilizezi în mod constant. Deci.. sunt cât se poate de acord cu titlul ales sugestiv de tine. :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *