Ce e web 3.0 ?

Păi ar putea fi atunci când îți pui un set de poze personale pe MySpace (să zicem) și la un moment dat dai peste ele când cauți un pornache pe un tracker de torrente :

“We all heard about the MySpace vulnerability that allowed everyone to access pictures that have been set to private at MySpace. That vulnerability got closed down pretty fast. Unfortunately though (for MySpace) someone did use an automated script to run over 44,000 profiles that downloaded all private pictures which resulted in a 17 Gigabyte zip file with more than 560,000 pictures. The zip file is now showing up on popular torrent sites across the net.”

Via /.

2 Comments Ce e web 3.0 ?

 1. bastylica

  totusi, precizeaza clar ca au rezolvat problema :). Niciodata nu am avut incredere sa tine ceva “private” pe serverele altora…cat timp sunt ale altora, acel ceva nu mai e private. Oricum, daca vrei sa ti ceva fara sa nu vada nimeni, cumpara un DVD.

  Reply
 2. nexus

  Unii se mint ca orice promisiune de “securitate garantata” chiar e mai mult decat o promisiune, iar altii ca varsta la care fetele pot sa “se tina de prostioare” este de 18 sau 21 ani (se vaitau pe unul din linkurile legate de “eveniment” unii ca sunt si poze ale unor fete de 14-15 ani).
  Prostia se plateste: la primii prin faptul ca vad toti colegii cam ce “ai”, iar la ceilalti ca e posibil sa aiba nepotei “de jucat pe genunchi” inainte sa se prinda ca era mai bine sa fie si o materie de educatie sexuala in scoli.
  Asta e – toti ne mintim uneori…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *