Never underestimate the power of stupid people…

Primesc diverse mail-uri trimise de studenti pe adresa de contact a academiei. Eu cu inca 2 colegi ne ocupam de ele si raspundem sau ii ajutam cu ce putem pe cei care ne contacteaza.

Printre discutiile cu diverse persoane mai apar si niste mici perle. O sa postez aici una din discutii (cu tot cu semnaturile din mail pentru ca sunt importante in aceasta discutie) :

El (primul mail):

Buna seara.Eu m-am inscris pe net ptr interviul de CCNA1 dar intre timp m-am razgandit si vreau sa urmez cursul de JAVA.Mentionez ca nu am fost la interviul din data de 12 octombrie.Pe internet nu ma mai pot inscrie a doua oara ptr ca zice CNP duplicat.Odata ce am cont facut pot sa ma prezint pe 19 octombrie la interviul de JAVA??  MULTUMESC ANTICIPAT.Buna seara


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

Eu (primul raspuns):

Da. Te poti prezenta fara nici o problema la interviul de Java.


_________________________________
My name here                        
                              
                              
Academia Cisco – UPB – C.A.T.C. – Romania                       

Never underestimate the power of stupid people in large numbers.
Homer Simpson, The Simpsons
______________________________
_________________________________

El :

E CUMVA VREO PROBLEMA ?AI CUMVA VREO PROBLEMA? TE CREZI MARE DESTEPT?CARE E PROBLEMA??? NU CUNOSC NIMIC DIN CE SE FACE ACOLO.DE UNDE SA STIU EU PROCEDURA.NU POTI SA RASPUNZI CE DRACU? 

In momentul asta pe mine ma apuca rasul. Trimit un forward catre mail-list-ul instructorilor din academie cu urmatorul comentariu :

OMG :D

Deci.. primitzi-l pe asta la interviu la Java ca altfel ne impusca pe totzi. 

Si-i raspund si lui:

Calm down. Ia doua pastile si sezi bland.
Ti-am raspuns ca NU e nici o problema sa te prezinti la interviul de Java. Desi cred ca instructorul de Java o sa fie oarecum inspaimantat de reactiile tale. Sper ca nu vii cu  vreo arma prin facultate….  

Imi raspunde si el intr-un tarziu:

IMI CER SCUZE.M-AM UITAT IN ALTA PARTE.AM CREZUT CA MESAJUL TAU ERA ACELA DE JOS “NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF STUPID PEOPLE IN LARGE NUMBERS”.TE ROG SA MA IERTI.CHIAR NU AM VAZUT CA SUS ERA SCRIS MESAJUL.SPER CA E-MAILUL DE MAI INAINTE SA NU AJUNGA LA CINE NU TREBUIE.IMI CER SCUZE DIN NOU.SALUTARE.SPER CA NU M-AM FACUT DE RAS

I-am trimis ultimul mail :

Oarecum cam tarziu…  :))
Deja am ras cu cativa colegi din academie vis-a-vis de reactia ta. In plus… n-am apreciat atat tonul si ceea ce mi-ai zis cat faptul ca ai scris cu CAPS. 

Sa inteleg ca acum ne pandeste cu shotgun-ul prin tufisuri ? Am zis eu ca Politehnica poate sa fie traumatizanta dar nici in halul asta…. :D

2 Comments Never underestimate the power of stupid people…

  1. Maurice

    :)) mai bine il pastrezi la CCNA1, cine stie ce se mai intampla …. subiecte pt. blog, mai radem si noi :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *