De ce ninge

dickflakeSunteți mirați de faptul c-a venit iarna așa devreme ? Ah, păi hai să vă explic de ce. Că mie mi s-au lămurit toate. Pe la începutul anului ăsta aveam un training de ținut prin Timișoara. La întoarcerea în București reușeam să rămân o noapte prin Râmnicu-Vâlcea. Autostrăzile blocate, troiene cât casa. Am venit cu bucile strânse prin Pitești-Găești-București după o noapte în plus prin alte zone și peripeții cu copaci căzuți și alte cele pe drumurile patriei.

Acum ia ghiciți ? Mâine plec spre Timișoara că am iar training. A doua oară anul ăsta. Lămuriți ? Că mie deja o să-mi fie frică să mai aud de Banat. Și ca să se aranjeze lucrurile perfect în oglindă și să echilibrăm pagubele financiare și stresul de atunci, mașina mea e printr-un service (că m-a mâncat în cur s-o duc să repar ceva săptămâna asta crezând că se va rezolva rapid, o să vă povestesc atunci când ajunge la final acțiunea). Plec cu mașina lu’ tata-socru. Noroc de cauciuce de iarnă și lopățică în portbagaj.

Și-afară ninge. ‘gami-aș fulgu’ în ea de încălzire globală…

6 Comments De ce ninge

 1. alin

  Incalzire globala oricum e. Septembrie a fost cea mai calda luna, dintre toate cele din ultima suta de ani. Dar nu-i stres, nu vom muri noi de incalzire globala, ne va omori Ponta cu mult inainte.

  Reply
  1. Radu

   Ultimu’ drum cu trenul Buc-Tim sau retur s-a lăsat c-o săptămână de spate anchilozat complet de la confortul oferit de SNCFR.
   Prefer să conduc mașina decât să fiu torturat în asemenea hal.

 2. Biggie

  Dupa cum probabil acum poti sa observi, la temesvar nu numai ca nu ninge, dar nu e nici macar urma de nor pe cer. Astazi. :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *