Oh, I'm hurt…

… ca arhi, cetin sau cum pm îl mai cheamă în timpul liber mă consideră asskisser zososian (wow, cuvinte de 4 silabe !).  Nu puiule. M-ai călcat pe nervi când ai apărut în blegosferă copiind content de pe unde apucai. Asta plus comentat în stânga și în dreapta ca să te cunoască lumea și să știe ce sociabil ești tu. Acum, brusc “faci content” și ai descoperit că, dacă ești “anti-zoso” e la modă și te mai citesc și pe tine câțiva papagali ofticați după ce s-au trezit cu comentariile șterse.

Hai să-ți explic cum stă treaba că poate pricepi în sfărșit și tu ca primată cu un IQ sub limita bunului simț. Uneori sunt de acord cu zoso sau relativ de acord și comentez pe blog-ul lui ce am de zis (uneori ești și tu de acord cu zoso voluntar sau involuntar http://www.zoso.ro/2007/03/aman2-spam.html vs. http://www.cetin.ro/23/aman2/).  Uneori NU sunt de acord cu zoso dar îi respect părerea exprimată pe blog-ul lui PROPRIU, hostat pe banii LUI și întreținut în timpul LUI liber. Got it now sau vrei o schemă ?

10 Comments Oh, I'm hurt…

 1. nexus

  Ce-mi plac oamenii care stiu mai multe limbi (straine), dar nu sunt capabili sa se exprime pana la capat in nici una…
  “asskisser” = lingau, pentru omul nostru care nu prea stie.
  “zososian” = aici e de vina scoala cu ideea tampita ca pui sufixul “-ian” la un nume si gata ai un cuvant nou (a se vedea cretinitati gen “eminescian”, “sadovenian” etc).
  Deci a dat pe la scoala, dar fie era in stare de ebrietate si memoria functia deficitar, fie era scoala profesionala.
  Poate iar sunt retrograd si nu pricep cat de “cul” e sa trantesti cate un cuvant din alta limba sa arati ce multe stii, dar daca tot vrea sa faca impresie sa mai bage si altceva decat din engleza ca pe asta o stim toti. Si deja e “boring”, nu???

  Reply
 2. k0gaion

  Ba nu, demonstreaza ca titlul are dreptate. “Oh, Ià¢â‚ ¬â„ ¢m hurtà¢â‚ ¬Ã‚ ¦” :)

  In alta ordine de idei, daca tot veni vorba, sa-ti zic si io de postul cu gagica si oglinda. La care m-ai enervat. Faza e cam urmatoarea, daca nu ai citit inainte alte cateva idei (piticu + acest blog + cate ceva anterior de la zoso), si citesti respectivul post vei ajunge la concluzia la care au ajuns majoritatea, zoso e retard si mikutzu il pupa in cur. De afara cam asa se vede (believe it or not). De asemenea de afara se vede cum ca zoso l-a injurat pe PigBrother (nici acu nu sunt sigur ca Pigu nu s-a suparat dupa ironia mult prea fina). Deci daca citeai mai detasat postul in cauza sesizai ca era cazul sa taci, sau sa-i spui ca exagereaza cu ironiile fine de bucuresti.

  Concluzia e ca desi ideea de baza e buna, zoso a reusit s-o puna prost, sa insulte oamni care nu erau in target, si tu sustinandu-i insultele ai intrat in aceeasi oala in care nu aveai ce sa cauti. Asta-i netu.

  M-ai enervat pt ca nu aveai ce cauta in discutia respectiva. Si ca ai uitat sa spui ca Beryl e acum in repository la fiesty. Si ca kwifimanager chiar merge, in sfarsit. Chiar si cu WPA e straight forward. Keep up the good work.

  Si sper sa nu te superi acu si pe mine. Si pe mine m-a mancat in cur sa explic unora ca articolul ala e despre altceva. Dar era inutil. Asa ca am tacut.

  Reply
 3. Meekuu

  Mdap, în discuția aia am intrat din plictiseală dar am rămas din convingere. Ideea rămânea. S-au deranjat să se supere fix oamenii care n-ar fi trebuit s-o facă.

  Reply
 4. nexus

  Priveste partea buna: si daca te ineci mancand, macar stii ca se gandeste cineva la tine. ;) Chiar daca e probabil sa iti doreasca un accident auto sau direct moartea in chinuri.
  Important este ca ii pasa cuiva de viata ta. Sau de moartea ta – nu sunt sigur. :))
  Plus ca uneori nu e nimic mai distractiv decat sa incepi o discutie in contradictoriu. :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *