Pentru că-mi place…

… mă bag și eu la concursul cu Asus Eee PC. Oi fi eu mare da’ n-aș zice “Nu” să car la mine 1kg în loc de 3 atunci când am de alergat prin oraș.

O să încep întâi cu a doua cerință și anume “cum m-ar ajuta pe mine Asus Eee PC la scrisul pe blog”. Păi probabil m-ar ajuta să scriu pe blog din pat, de pe budă, din lift (încă-mi bate wireless-ul și acolo), din bucătărie (și cam atât că alte camere nu mai am). M-ar ajuta să-l scot rapid pe genunchi într-un bar cu wireless și să zic “e ieftină berea aici da’ chelnerii sunt cam nesimțiți”. M-ar ajuta să-l mai relaxez nițel pe Gigel (bătrâiorul meu Amilo L ) care din motive financiare e încă împins spre culmile gloriei lui (stă cam cu 60 de tab-uri deschise în Firefox). Și în mod sigur mai sunt și alte moduri în afara blogging-ului în care mi-ar fi de folos un Asus Eee PC. Aș putea să le explic studentelor de la CCNA că și unele chestii mici merită folosite… Sau poate nu…

Slogan ? Păi să fie vreo 2 :

Fast. Small. Cheap. Pick 2 or Pick Eee PC !

si

E PC ? Nu ! Eee PC !

L.E. Puteți vota sloganul vostru preferat (adică al meu) AICI.

7 Comments Pentru că-mi place…

 1. Meekuu

  L-au selectat pe celalalt oricum. Și ăsta era original pentru că nu avea aceeași idee. Eu am vrut să subliniez diferența dintre jucărie și un PC propriu-zis.

  Reply
 2. Meekuu

  L-ati selectat pe cel în engleza. Dar e ok pentru ca oricum il preferam pe ala.

  Cu adica votarea NU a inceput cu adevarat ???

  Reply
 3. Raluca

  scuze, da, ai dreptate l-am selectat pe cel in engleaza.

  Iti dai seama ca cele mai multe voturi se vor inregistra la final. sau cel putin asa cred eu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *