Pentru fan(i):

Postul ăsta îl dedic în totalitate celui mai fidel fan al meu care nu lasă să treacă nici o săptămână fără să-mi dea de veste că m-a citit și că va fi mereu, în ciuda vicisitudinilor (hai că-i greu da’ te descurci să-l silabisești) sorții, adică IP-uri filtrate, marcat ca spam, etc.

Cine i-a ratat scurtele (din punct de vedere al duratei de viață) comentarii lăsate pe la mine n-a pierdut nimic oricum. Mai mult ca sigur veți avea ocazia data viitoare când va mai trece pe aici.

Și pentru că a dovedit atât de mult devotament țin neaparat să-i fac și eu un cadou.  Îi ofer ocazia de a ma întalni pe mine, idolul lui, în carne și oase pentru că tot și-a exprimat dorința de a mă vizita în B52 într-o zi. Promit solemn că, de azi înainte voi anunța pe blog când am de gând să-mi petrec seara într-un club. Sunt sigur că va fi pe recepție și va veni rapid să-mi facă o vizită. Las vorbă celor de la bar să-i indice lui “Diaree” (că așa s-a semnat ultima oară) unde mă găsește. Te rog numai să nu te superi pe mine după aia dacă, după ce mă cunoști, mă pune maică-ta să-i fac unul nou la loc.

Hai baftă băi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *