PNL ne invită la vot

Azi, caldură mare.  Eu, nervos mă târam dinspre Hotel Dorobanți spre gura de metrou de la Romană când, brusc, sunt abordat de un puțulache cu un tricoi galben pe care scrie mare DA. Mă apucă de umăr, îmi întinde o fițuică și-mi spune să vin pe 19 mai să votez la referendum. Ma uit la el, și-i spun “Marș mă ! Nu mă-nveți tu ce să votez.”.

Dacă comenta ceva jur că dădeam cu el de pământ. Nu-s nervos și agitat, însă metoda PNL-ului de a scoate voturi cu DA de la naivi m-a enervat destul de tare.

6 Comments PNL ne invită la vot

 1. nexus

  Au scos la interval cateva corturi cu asistenti medicali si au dat gratis sticle de apa – asta ca sa nu fie corturile la fel de pustii ca ale PSDului la alegerile prezidentiale. Nu cred ca dintre cei care si-au verificat tensiunea si au plecat cu o sticla de apa s-a lasat vreunul convins de altceva decat de faptul ca le-a tras teapa. :))

  Reply
 2. bic

  saraci copii…i-am vazut si la TV tupeisti, bengosi, habar n-au de viatza…
  nici nu jtiu cu cine se aliaza…

  Reply
 3. nexus

  Mare parte din liderii tineretului din partide este format din fostii lideri ai studentilor care, dupa ani de pupat si lins pe unii si pe altii (mai pentru avantaje, mai pentru exercetiu, mai din pur reflex), sper sa prinda si ei un post de conducere prin aparatul administrativ sau poate chiar prin Parlament. Acesti indivizi aduc dupa ei, in mod logic, alte persoanea cu acelasi profil moral – imbecili si lingai.
  Nu cred ca sunt toti pe acest calapod, dar marea majoritatea care ies acum la interval sunt viitoarele javre ale clasei politice.

  Reply
 4. moromete

  Si uite asa innoirea clasei politice se duce naibii. Tori cei care intra in sistem sunt pervertiti si adaptati de sistem pentru a-l perpetua.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *