Rasism ?

Sâmbătă și duminică am tot căscat ochii pe AXN Sci-Fi la maratonul Star Trek. Și la un moment dat m-a pocnit peste ochi o treabă (mai precis în timpul unei pauze publicitare când făceau reclamă la Stargate).

Ambele seriale au anumite similitudini. Și aici mă refer la personajele Worf, respectiv Teal’c.  Ambele personaje fac parte dintr-o rasă extraterestră. Ambele rase extraterestre au fost inamicii rasei “bune”. Ambele personaje sunt acum membri dedicați ai echipei din care fac parte. Ambele personaje au totuși anumite dificultăți în a se integra pe deplin în mediul respectiv și au uneori conflicte cu echipa din cauza trecutului lor. Ambele personaje fac parte din rase violente, războinice și coincidență, ambele sunt interpretate de actori de culoare.

Oare peste coishpe ani când românii or să facă și ei un film/serial SF și vor avea de portretizat o rasă de extratereștri hoți, leneși și violenți, actorii vor fi țigani ?

5 Comments Rasism ?

  1. de ce?

    nu, nu, actorii principali vor fi tigani, iar romanii vor fi aia raii (asta in stilul in care creste populatia mai negricioasa la noi in tara) :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *