Am să mă-ntorc bărbat

Unul din serialele mișto apărute prin 2013 (da, anul trecut) este “Alpha House”. Scos de cei de la “Amazon Studios” în același stil în care au apărut “House of Cards” și “Orange is the new black”. Serialul are ca personaje principale 4 senatori americani care stau sub același acoperiș.  Nu vă așteptați la “House of Cards”, este o comedie și o satiră politică.

Ce mi-a venit acum să amintesc de un serial din 2013 ? Păi m-a inspirat poza asta și articolul lui Alex.

Într-unul din primele episoade ale primului sezon cei 4 senatori aflați în pragul alegerilor se hotărăsc să viziteze trupele americane din Afganistan. Chestie care ar trebui să-i ridice în ochii electoratului și să le mai rezolve din problemele pe care le au cu imaginea. Unul dintre cei patru senatori este un fricos speriat de orice și într-o scenă care instant mi s-a derulat în fața ochilor văzând poza de mai sus, coboară din avionul militar îmbrăcat cu o vestă antiglonț și o cască militară, ambele prea mari pentru el. Pare un copil speriat, aflat în fața primei bătăi pe cale s-o încaseze (aveți mai jos episodul cu pricina, derulați la minutul 18:00 pentru scena descrisă).

În următorul episod din serial baza în care stau cei patru senatori este ținta unui atac iar “fricosul” este rănit ușor în urma acestui atac. Ajunge un erou și explodează în sondajele de opinie.

Ar putea fi o coincidență…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *